Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen hátrányai vannak az...

Milyen hátrányai vannak az Iphone 13-nak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egész gyerekkoromban nélkülöznöm kellett, a családommal elég szegény körülmények között éltünk. Azóta sikeresen lediplomáztam, van egy szuper munkahelyem és anyagilag is jól állok végre.

Mindig is nagy álmom volt egy iphone, amióta csak dolgozok erre gyűjtöttem. Gyakorlatilag akármilyen közegbe kerültem, mindenki azt mondta, hogy a samsungok nagy szarok, nekem meg mindig az volt.

Kevesebb mint egy hete meg is vásároltam életem első iphoneját, egy 13-asat. Meg kell, hogy mondjam, nem vagyok vele túlzottan elégedett...

A hátán egyszerűen minden maszat meglátszik, minden percben törölgethetem, gusztustalan. A hátsó kamera részén ma vettem észre, hogy lett jópár karc, holott alig pár napos a készülék, üzletből vadi újan hoztam ki. A munkám miatt sokat járok-kelek, szóval biztosan nálam sérült meg, de ez tuti nem normális ilyen rövid idő alatt.

Mit kellene most tennem, kicsit elbizonytalanodtam...

Szerintetek lesz még sok hátránya ennek a telefonnak, amik csak később fognak kiderülni? Ti tapasztaltatok bármit is? Vagy adjam el, és térjek vissza a samsunghoz?

2022. febr. 21. 19:03
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
73%
Mert szerinted a Samsung nem fog maszatolódni meg karcolódni? :D Anno 200ezerért vettem a Galaxy S7-met, tok nélkül egy hét után az alja már karcos volt. Azért egy tok meg üvegfólia nem olyan nagy dolog, ha majomra volt pénz legyen banánra is.
2022. febr. 23. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!