Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lefagyott telefon kikapcsolása?

Lefagyott telefon kikapcsolása?

Figyelt kérdés
megnyitottam egy alkalmazást amitől hirtelen lefagyott a telefonom, kikapcsolni sem lehet meg semmi. bármi ötlet hogy mi csináljak vele? ha hagyom lemerülni utána jó lehet? iphone készülékről van szó

2022. febr. 19. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

iPhonet így lehet újraindítani ha nem reagál:

[link]

Válaszd ki a készülékednek megfelelő metódust.

Mi volt az az app ami lefagyott? Kiváncsi vagyok, nem nagyon szoktak lefagyni... melyik iPhone?

2022. febr. 19. 21:29
 2/4 A kérdező kommentje:
sajnos ezzel sem működik. :( iphone 8 és a snapchatet nyitottam meg, amit biztosan letörlök ha megjavul a teló!
2022. febr. 19. 21:37
 3/4 A kérdező kommentje:
most sikerült! nagyon köszi a linket!
2022. febr. 19. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja a snap az sz.r :D

Ezt a kényszerített újraindítást megcsinálhatod többször is ha vacakol, meg akkor is ha nem. Csomó gyorsítótárat meg miegyebet töröl, alaphelyzetbe állít.

2022. febr. 19. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!