LG G4 készülékem Facebookozás közben lefagyott majd kikapcsolt és azóta nem kapcsol be. Lehet vele valamit csinálni vagy vihetem szervizbe?
Bekapcs gomb + hangerő - egyszerre.
Az LG logó amikor bejön engdd fel a hangrő gombot. egy pillanatra majd újra nyomd le (nem egyszerű behozni a menüt lehet elsőre nem fog sikerülni)
Ekkor bejön egy menü. Válaszd a Hard Resetet.
Ha előtte kifagy a teló, Lehet Bootloop os lett. Ekkor csak a szervizben tudnak segiteni rajta. mivel hardveres eredetű. Bár az ujabb modellekre ez nem jellemző
Megcsináltam azt amit az első kommentelő írt de nem reagál semmit.
Elég messze lakok Budapesttől szóval a Váci útiba nem tudom elvinni.
Hogyha lejárt a garancia akkor ez sokba fog fájni?
Ezt hogy kell érteni?
Mármint mennyibe kerülne megjavítatni?
A garancia 2 évig tart mivel kiterjesztették a bootloopra.
Ha viszont elment a 2 év jobban jársz ha a fagyálló nevű hardveraprós szakemberrel cserélteted, akkor 20K körül megúszod.
Amúgy az LG-nél 60K kb. az alaplap csere.(ezeket onnan tudom mert nekem N5X van, próbáltam informálódni ha bootloop lenne)
Ali Expressről rendelek alaplapot és kicserélem akkor elvileg működnie kellene, nem?
Ott láttam $70 körül van.
Olyat vegyél ami 2016-os gyártású.
Akkor elvileg nem lesz vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!