4.7 colos telefonon mi értelme van az 5g-nek?
Figyelt kérdés
Hogyha igazak a pletykák, akkor az Apple nemsokára kidobja az SE3-mat az SE2-höz hasonló külsővel és elvileg a legnagyobb újítás az 5g támogatása lesz. Én azt nem értem, hogy ekkora kijelzőn milyen előny származhat az 5g használtából, szemben a 4g használatával? Ráadásul az akkumulátor is kicsi lehet csak a kis készülékház miatt. Valahogyan nem látom ennek a készüléknek a szükségességét.#Se3
2022. febr. 15. 11:47
11/26 anonim válasza:
Nem véletlen, ez a divat, és ez a modern.
12/26 anonim válasza:
gyereknek 4.7
felnőttnek nagyobb
13/26 A kérdező kommentje:
És a gyereknek miért fontos az 5g?
2022. febr. 16. 18:49
14/26 anonim válasza:
5G az sebesség
4G mobilon 72 Mb/s
5G pl. 400 Mb/s
gyorsabb internet, gyorsabb játék
15/26 A kérdező kommentje:
és mi az amire egy ekkora telefonon a 4g nem elég gyors?
2022. febr. 16. 20:25
16/26 anonim válasza:
maradhatna a 3G is, minek annál gyorsabb internet?
a gyak. kérd. elmegy annyival is
17/26 A kérdező kommentje:
Érdekes módon az első keresleti hírek egybevágnak az én véleményem következményével.
2022. ápr. 1. 05:16
18/26 anonim válasza:
Konkrétan ha valamiben számít az 5G amit 4G-n nem lehet, vagy sokkal xarabb megoldani, már mindegy milyen telefonról beszélünk. Árnyaltabban a képet az viszont igaz, hogy ha előkerül ilyen dolog, valóban szerencsésebb ahhoz egy nagyobb akksis és kijelzős telefon. Torrentezni így sem, úgy sem telefonon fogok ;) Én ugyanezt a telefon árával hoznám összefüggésbe. Aki egy alacsonyabb kategóriás telefonban gondolkodik pl. egy alap Redmiben, annak mindegy az 5G, az vélhetőleg nem a korlátlan netes csomaggal használja, a havi (mittudom én) 2Gb-t adatkeretét meg pont nem 1-2 perc alatt akarja elfogyasztani. Persze mindjárt jönnek itt az ellenpéldák hogy de... Csak én most így látom.
19/26 anonim válasza:
Semmi köze a képernyő méretnek a támogatott hálózat típushoz.
20/26 A kérdező kommentje:
Hallgatlak, hogy konkrétan az iPhone SE3-on hogyan használnád ki az 5G előnyét.
2022. ápr. 5. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!