Van értelme mindíg bekapcsolva tartani az energiatakarékos módot telefonokonvagy felesleges?
Van abban valami, amit 4-es mond, bár nálam be van kapcsolva, plusz mindent úgy állítottam be, hogy a lehető legtovább bírja az akku.
Fekete háttér (amoled), helymeghatározás, bluetooth, képernyőforgatás, meg minden ilyen vacak ki van kapcsolva, energiatakarékos mód be, a Samsung és a Google bloatwarejeit letöröltem ADB-vel. Alkalmazásokból tényleg csak a szükségesek vannak a telefonon, amiket használok is.
Tegnap este 6 órakor tölöttem maxra, most 9 óra van, eltelt 15 óra és azóta egy keveset neteztem is rajta. 92%-on van a töltöttsége, 3500 mah Li-Po akku.
Jogos, hogy akkor minek okostelefon? Mert a munkámhoz sokkal praktikusabb, mint egy hagyományos telefon, ugyanakkor egy rakás alkalmazást és funkciót nem használok ki, akkor minek zabálják a háttérben az akkut?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!