Ha folyton bekapcsolva hagyom az energiatakarékos módot abból lehet károsodás a telefonban?
Már vagy 3-4 hónapja így használom,mivel észrevettem,hogy gyorsabban tölt,ha a funkció be van kapcsolva,illetve az akkumulátor sem merül annyira. Emellett egy csomó olyan funkciót automatikusan kikapcsol amire amúgy nincs szükségem,tehát nekem ez a praktika bevállt.
A kérdés az,hogy a telefonomnak is jó-e ha folyton be van kapcsolva az energiatakarékos mód? Eddig nem vettem észre negatív változást,de félek károsodhat az aksi.
Azt még megértem, hogy valaki laikus, de néha akkora hülyeségeket bírtok kitalálni...
Még azt is jobban megértem, amikor engem akarnak itt a kérdezők rendszeresen hülyének nézni.
De a telefonok tervezőmérnökeit miért kell folyton palira venni?
Főleg akkuval és töltéssel kapcsolatos témákban a Gyakori Kérdéseken hihetetlen sok a szakember...
Töltéshez itt mindenkinek van valami okossága, hozzáfűznivalója. Hány százalékig szabad, különben hűha beszarik, biztos.
----------------------------
Csak egy pillanatra gondolkozzunk már el: a telefont szabad kikapcsolt állapotban is tölteni? (De nehogy megkérdezd...)
Ebben az esetben a dugasztáp egész teljesítménye az akkura fordítódhat, a telefon semmit nem szív el belőle.
Abba ne is menjünk bele, egy telefon mit vesz fel készenlétben, tehát amikor csak vár a hívásra, kikapcsolt kijelzővel.
Lószart se vesz fel, hiszen másképp hamar leszívná az akkut.
De megint ott tartunk, hogy akkor a dugasztáp szarrá téphetné az akkut, hiszen a telefon "nagyon takarékos" módban figyel.
De nem, azt a mérnökök megtervezték, neked csak használni kell.
Gondolkodás nélkül, de tényleg kérdezők, inkább ne is gondolkodjatok, mert abból mindig csak az aggodalmaskodás fog kijönni és a félelem a jövőtől. Félelem a haláltól.
Gondolkodni ezért nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!