Milyen telefont vegyek, ha az alábbi kikötéseim vannak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Tehát a kikötéseim: Csak és kizárólag SAMSUNG típusú telefon érdekel!!! Minimum 5" kijelző, nagyon jó hátlapi és előlapi (ez minimum 5 megapixel) kamera, 8 magos processzor nagy órajellel. Legyen benne: led értesítő fények felül, infraport, ujjlenyomat, magasfokú érzékenység (kesztyűben is lehessen használni) vízálló legyen. Magas MAH-s akkumulátor, minimum 4000 MAH. Minimum 64, de inkább minimum 128 GB belső memória. Kártyafüggetlen legyen. Fekete színű telefon érdekel csak. Esetleg ha neked, vagy valamelyik ismerősödnek van a kikötéseimnek megfelelő telefon eladó, jelezzétek! Szóval milyen telefont keressek? Ja és nincs rá 100ezrem!2022. febr. 13. 11:40
51/78 A kérdező kommentje:
Mint leírtam: csak és kizárólag Samsung érdekel
2022. febr. 16. 11:39
52/78 anonim válasza:
53/78 A kérdező kommentje:
Sehol 1 szóval sem írtam, hogy új kell...
2022. febr. 16. 13:42
54/78 anonim válasza:
Akkor bocs, valóban nem olvastam el elég figyelmesen, viszont amint látod, nem nagy a választék, talán az S9(+) a legesélyesebb, de nem hiszem, hogy azt kesztyűben is lehetne használni (vehetsz hozzá kapacitív tollat). Viszont talán már kapsz 100 ezer alatt...
55/78 A kérdező kommentje:
Érintőtollam van. De akkor is kell a magasfokú érzékenység. És a led is
2022. febr. 16. 15:28
56/78 qkker1 válasza:
Ne etessétek a hisztis kisgyereket!
57/78 anonim válasza:
Akkor egy régebbi Galaxy Xcover modell lehet a nyerő, már ha kapsz ilyet, és érdemes megvenni egyáltalán, mivel nagy valószínűséggel már rég nem támogatott.
58/78 A kérdező kommentje:
#57 azt néztem. De nem jött be, mert nagyon szar kijelző felbontása (FullHD sincs meg) és 5,3" a kijelző, tehát kicsi is.
2022. febr. 16. 21:19
59/78 A kérdező kommentje:
Hát veletek sem lettem előrébb 1 szemet sem, hiába adatok 50 választ, mind haszontalan volt... tegnap este találtam 1 megfelelő telefont. Úgy néz ki olyan lesz.
2022. febr. 20. 09:22
60/78 anonim válasza:
Na és melyik az a telefon amelyiket megtaláltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!