Milyen telefont vegyek, ha az alábbi kikötéseim vannak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Tehát a kikötéseim: Csak és kizárólag SAMSUNG típusú telefon érdekel!!! Minimum 5" kijelző, nagyon jó hátlapi és előlapi (ez minimum 5 megapixel) kamera, 8 magos processzor nagy órajellel. Legyen benne: led értesítő fények felül, infraport, ujjlenyomat, magasfokú érzékenység (kesztyűben is lehessen használni) vízálló legyen. Magas MAH-s akkumulátor, minimum 4000 MAH. Minimum 64, de inkább minimum 128 GB belső memória. Kártyafüggetlen legyen. Fekete színű telefon érdekel csak. Esetleg ha neked, vagy valamelyik ismerősödnek van a kikötéseimnek megfelelő telefon eladó, jelezzétek! Szóval milyen telefont keressek? Ja és nincs rá 100ezrem!2022. febr. 13. 11:40
31/78 A kérdező kommentje:
Dehogy ritka. Az s6 és az s7-emen is volt.
2022. febr. 14. 21:41
32/78 anonim válasza:
Igen volt, 5-6 évvel ezelőtt. 2022 van, nem 2016.
33/78 A kérdező kommentje:
Tudom. Nekem akkor is fontos a led!!!
2022. febr. 14. 22:39
34/78 qkker1 válasza:
Akkor írjál a gyártóknak, hátha csak itt, csak most, csak neked készítenek egy telefont, amiben van led!
35/78 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek!
2022. febr. 15. 06:57
36/78 qkker1 válasza:
Ne hisztizzél kisgyerek, használd a googlet!
37/78 anonim válasza:
Amúgy miért tűnt el (ha eltűnt) az értesítő LED? Még az AOD sem ugyanaz.
38/78 A kérdező kommentje:
#37 sajnos eltűnt ugyanúgy, ahogy az infra is.
2022. febr. 15. 09:04
39/78 anonim válasza:
:38 infra nem tűnt el csak ahogy eddig is a Xiaomi és a Huawei/Honor tette a telefonjaikra mások csak nagyon ritkán.
Értesítő led szinte csak akkor ha nem amoled, egyetlen kivételt tudok. Asus zenfone 8.
Igényedinek megfelelő telefon nincs a piacon. Vagy engedsz valamiből vagy nem lesz másik :)
40/78 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy minek foglalkoznak az emberek ilyen bunkó paraszttal, mint a kérdező.
Kajak segítenek neki, miközben mindenkivel úgy beszélt, mint a kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!