Hogyan lehet az, hogy az én Xiaomi Redmi 5 okos telefonom eddig bírta megéri leváltani Xiaomi Poco M4-re?
Amikor legtöbb ismerősömnek 2-3 év és tönkre megy. Persze az enyémmel most az a baj, hogy már nagyon lassú lett. Egyik haveromnak akinek Redmi 6 vagy 6A van még mindig bírja és szinte alig kell valamiben gondolkodnia. Az enyémen viszont már külön kérvény kell ahhoz, hogy betöltsön valamit. Volt még itt valaki akinek az egy alsó egy Redmi telefon bírja már több mint 3 éve?
A erősebb készülékei mint pl Poco, Mi ,Xiaomi 11 család. Is olyanok, hogy sok a szoftver hibás köztük meg ami 2 év alatt tönkre megy. Vagy ezek már stabilabb, időtállóbb készülékek? Mert a haverom akinek Redmi 6-ja van ő nyáron biztosan vált Xiaomi 11-re. Mert imádta. Bár neki még viszonylag elég gyors a telója.
És én is gondolkodom azon, hogy veszek egy Xiaomi Poco M4 5G-t. Samsung Galaxy A22 5G helyett. Mivel előszőr azon gondolkodtam mert az biztos bírni fogja több évig. Viszont ismerek embereket akik rühelték a Xiaomi Redmi főleg 4-5 meg 8-9 szériáját a sok szoftver hibás készülék miatt. A többi kategoriat meg annyira nem vágom. Egyrészt ezért is írtam ki akérdést.
Minek kellene benne tönkremennie ? Semmi kopó alkatrész nincs benne.
Egy MI5 -el játszanak a gyerekek, de van egy redmi 4 is hibátlan, mi megy tönkre benne írja le valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!