Hogyan tudnám így aktiválni a Telekomos kártyámat?
Sziasztok.
A mai napon jött meg a 2db havidíjas sim kártyám.
A papír szerint a Telekom fiókomba belépve megtalalom a dokumentumok között a telefonszámom és ha az meg van akkor hívhatom az x telefonszamot.
N
Na ott kezdődik a probléma, hogy a fiókomba belépve nincs dokumentum, sem rendelési előzmény :/
Azt mondták a telefonba, hogy vagy a csomagoláson vagy a kártya tartó kereten szerepelnie kell a telefonszámnak... Hát egyiken sincs 😅
Írtam a chaten, oda is kell a tefonszam...
Próbáltam a fent említett számot, de mivel a kártya nincs aktiválva, így nincs hálózat :(
Az a probléma, hogy kellene az új kártyáim telefonszáma ahhoz, hogy aktiválni tudjam őket.
Viszont abban a fiókban amin keresztül rendeltem, se dokumentum sem rendelési előzmény nincs.
Így nem tudom az új kártyák telefon számait és nem tudom aktiválni azokat.
A papíron amit a kártyákhoz kaptam csak annyi van írva hogy a Telekom fiókomba lévő dokumentumok között lévő szerződésben vannak a számok és ha azok megvannak akkor hívhatom őket az aktiválás miatt.
Állítólag a SIM kártya tartó tokon rajta kéne lennie, de nincs.
3/4. ez sajnos nem így van..
4/4, hívtam mind a két telefon számot, de nem jutottam messzire mert kérik a telefonszámokat, hiába mondtam el a problémámat akkor sem fogadnak el telefonszam nélkül semmilyen adatot :(
Bocs kérdező, de elég nehéz elhinni hogy belépsz a fiókodba és semmi adatot nem találsz a sim kártyákról és az előfizetésekről, plusz a hálózatra mindenképp rákapcsolódik a sim még akkor is ha nem aktív. De egyébként:
"Az új előfizetéshez biztosított SIM-kártyát az átvételt igazoló összesítő bizonylat visszaérkezését követően AUTOMATIKUSAN aktiváljuk"
Pedig nem volt semmi.
A chaten tudtak végül segíteni és elnézést kértek!
Egyébként hiába mondod, hogy csatlakozik a hálózathoz : a telefonom csak segelyhivast engedett.
Az automatikus aktiválás meg 8 nap is lehet, de végül megoldodott.
Most amúgy tok hülyén érzem magam, mert a gyakorlatban nem boldogultam egy rohadt kártya aktiválással.
Legalabb 5 különböző emberrel beszéltem a problémám kapcsán, de végül az utolsó ugyintezo a chaten segített.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!