Please Help. SZIGNÓZÁS, hogyan kell, már sok helyen utána néztem, valaki írta az oldalon hogy 2 perc az egész, de ilyen gyors megoldást hol találhatnák?
www.symbiansigned.com-on megnéztem ,csak ott meg nem jó a regisztrációnál az email. mintha valaki direkt ki akarna cs*szni velem....
köszönöm a segítséget
Hmm.. Ha már más dolgokat sikeresen szignóztál, akkor nem ott van a baj..
Én is találkoztam már ezzel a fajta problémával.. Sajnos ilyenkor nem tudom, hogy mi a teendő.. Hallottam olyat is, ha mondjuk .sisx a fájlkiterjesztés, akkor írjuk át .sis- re és menni fog, de nállam ez a trükk nem ment..
De, hogy biztosan találj olyan játékokat/alkalmazásokat, amik jók lehetnek a telefonodra keress így..:
www.nokiaprogramok.hu -> Letöltések -> Ezenbelül keresés -> Az utolsó előtti sorban kiválasztod a telefonod típusát -> Az alatta levő sorban pedig a keresendő dolgot -> A legvégén alul keresés..
U.i.: Szerintem a motoros játék akkor nem fog elindulni.. :(
Sajnálatos módon nállam meg a polarbites játékok nem indulnak, mivel a telefon nem támogatja valamiért a játékokat.. /Pedig egy gyengébb 5800- on simán megy.. Furcsa/
/De amint látom, sajnos nem sok játékot támogat a telefon.. :/
:(
köszönöm hogy válaszoltál:)
sajnos abban az esetben ha csak E52-es játékokat töltök le akkor is ez van ,hogy 5ből 2 játék jó
amelyik nem jó annál az írja ki amit előbb leírtam:(
Nos.. Megnéztem a kérdéses játékot, amit belinkeltél..
Bár a telefonom nem támogatja a játékot, szignózni ennek ellenére tudtam volna.. Csakhogy nállam is ugyanazt írta ki, mint amit nállad..
Tehát valószínűleg a játékkal lehet valamilyen hiba..
Ha valóban ilyen sok játéknál csinálja nállad ezt a telefon, akkor a következő oldalt ajánlom a figyelmedbe, hátha ott több sikerrel jársz:..
www.gallery.mobile9.com
Itt is találhatsz különböző játékokat/programokat..
máshonnan is letöltöttem, ugyanezt írja ki:(
mégis sok ember mondja ,húúú milyen jó játék, én meg:S.....
neked milyen telefonod van?
megnéztem az oldalt, játékokat nem találok rajta:(
nekem a mocis lenne a nyerő:D
Hátha más oldalról letölötött játékok is ezt csinálják, akkor nem tudom.. :(
Nekem Samsung i8910 HD-m van..
köszöm hogy válaszoltál
beletörődök a sorsomba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!