Fülhallgatót szeretnék venni. Milyet?
Sajnos a vezetékeseknél egy idő után mindig az lesz, hogy megtörik a vezeték és kell venni egy újat. 1-1,5 évente én is veszek egy újat. Én Sennheisert szoktam venni, MX szériásat, ami épp kapható és 3-4 ezer körül van. Eddig mindig találtam olyat, aminek L alakú csatlakozója volt. Talán az egyik utolsó elérhető árú gyártó, ami gyárt olyat, amit nem kell az "agyadig feldugni". Ha a zsebben hordod, feltekered, egy idő után meg fogja adni magát.
Nem régen vettem én is egy bluetooth-os fülhallgatót, egy olcsóbb darabot, amit nem kell az "agyamig feldugni", de hangzásban a Sennheiser közelébe se ér, az áruk viszot hasonló.
#4-es
Hát sajnos a vezetékes és a vezeték nélküli hangzása ég és föld. Mivel a vezetékes közvetlen jelet kap a vezeték segítségével, így jobban tud a hangzásra is fókuszálni, míg a vezeték nélküli arra fókuszál, hogy a hang ne késsen.
De egyébként ha sokáig használod a vezeték nélkülit, fel se tűnik, hogy rosszabb hangzása lenne a vezetékeshez képest, hacsak nem naponta váltogatod a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!