Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fülhallgatót szeretnék venni....

Fülhallgatót szeretnék venni. Milyet?

Figyelt kérdés
Nem igazán értek sajnos hozzá, amit most vettem, annak 3 hét után lehalt az egyik oldala. Mindenképp olyan kell ami bírja a gyűrődést, nem "agybadugós" verzió, és lehetőleg olyan, hogy a jack csatlakozója "L" alakban el van hajtva.
2022. febr. 2. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Mekkora a keret rá? :) Mire használnád? Kell zajszűrés? Az üzemidő fontosabb? fejen ülő (on ear) vagy fület befedő (over ear) típúst szeretnél? Vezetékes vagy vezeték nélküli?
2022. febr. 2. 23:56
 2/5 anonim ***** válasza:
L alakú jack miatt vezetékesre tippelek. 🤭
2022. febr. 3. 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Én inkább a vezeték nélkülieket ajánlom, mert azoknál nincs olyan, hogy a vezeték megtörik és amiatt rossz az egyik oldal. Másfél éve használok vezeték nélküli fejhallgatót, semmi baj sincs vele még mindig, egyszerűen tökéletes, pedig nem is volt drága.
2022. febr. 3. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos a vezetékeseknél egy idő után mindig az lesz, hogy megtörik a vezeték és kell venni egy újat. 1-1,5 évente én is veszek egy újat. Én Sennheisert szoktam venni, MX szériásat, ami épp kapható és 3-4 ezer körül van. Eddig mindig találtam olyat, aminek L alakú csatlakozója volt. Talán az egyik utolsó elérhető árú gyártó, ami gyárt olyat, amit nem kell az "agyadig feldugni". Ha a zsebben hordod, feltekered, egy idő után meg fogja adni magát.

Nem régen vettem én is egy bluetooth-os fülhallgatót, egy olcsóbb darabot, amit nem kell az "agyamig feldugni", de hangzásban a Sennheiser közelébe se ér, az áruk viszot hasonló.

2022. febr. 4. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:

#4-es

Hát sajnos a vezetékes és a vezeték nélküli hangzása ég és föld. Mivel a vezetékes közvetlen jelet kap a vezeték segítségével, így jobban tud a hangzásra is fókuszálni, míg a vezeték nélküli arra fókuszál, hogy a hang ne késsen.

De egyébként ha sokáig használod a vezeték nélkülit, fel se tűnik, hogy rosszabb hangzása lenne a vezetékeshez képest, hacsak nem naponta váltogatod a kettőt.

2022. febr. 5. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!