Megéri venni vezeték nélküli fülhallgatóból egy drágábbat vagy az olcsó is hozza ugyanezt? Milyet ajánlotok iPhone 11prohoz?
Én eddig ezt a kettőt néztem, az egyik nagyon olcsó de ahhoz képest jókat írnak róla: [link]
A másik egy jbl ami már drágább kategória, viszont nekem eléggé tetszik és inkább erre hajlok, viszont nincsen róla sok vélemény tapasztalat.. ezért nem tudom megéri e a drágább ár : [link]
Airpodsot nem csak az ára miatt nem szeretnék, hanem egyszerűen nem tetszik és irritál a külseje meg az, hogy mindenkinek ez lóg a fülében.. ezért sem tetszik külsőre annyira az első.
Ha esetleg tudnátok ajánlani meg valamit, azt is megköszönöm mert én egyáltalán nem értek a témához és akárhogy keresgéltem, ezeket találtam, amik leginkább elnyerték a tetszésem.
Köszi
Szia! És hol vetted, tudsz linket adni? Vagy boltban?
De egyébként egyetértek.. csak még gondolkozom
Sony WF1000XM3 kb 50 ezer, príma hangzás, jó üzemidő, aktív zajszűrés is van benne :) Illetve cserélhető benne az akkumulátor :D
Az olcsót megveszed aztán 1-2 év múlva meg vehetsz újat mert az aksija nullás és nem cserélhető :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!