Valaki ajánljon nekem jó kis csajos telefont! Milyen lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
Vékony legyen és ha lehet akkor esetleg lila,bordó,rózsaszín v ilyesmi.Nem tudok semmi jót.Ti esetleg?:)2008. dec. 15. 18:29
1/11 anonim válasza:
Sony Ericsson W380i egyik lánybarátom pont most vett egy ilyet, szerintem teljesen csajos
2/11 anonim válasza:
Nah, akkor most magamból indulok ki :P
Nekem most 3 olyan van, ami iszonyatbejön, valószínű valamelyiket meg is veszem majd :DD
1., Sony Ericsson W580 rózsaszín
2., Sony Ericsson S500i arany
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
nekem Samsung SGH-E570V-m van,amit az előbb belinkeltek és a piros nem piros,hanem pink amúgy..nekem meg lila van!imádom:)
7/11 anonim válasza:
Az enyém akkor is piros, ha a képen pinknek látszik. Lehet, hogy az enyém színhibás? :-D Nem baj.
8/11 anonim válasza:
én is majdnem olyan színűt vettem,de túl csicsás volt nekem...
10/11 anonim válasza:
Samsund Diva !!! Az női telefon és sztem jól is néz ki... ha még nem láttad keress rá a neten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!