A Xiaomi Redmi 11 széria fog végre már egy nagyobb fejlődést hozni?
Nekem Xiaomi redmi note 7 Prom van már lassan 3 éve. És azért nem vettem meg mert sajnos nem igazán vettem én azt észre, hogy fejlődött volna. Sőt csak rosszabb lett a kamera lassabb. Lett pl a 8-as szériában a Pro kivételével mind hulladék volt. A pro talán kicsit gyorsabb lett elődjénél. A 9-10 széria talán javított valamennyit inkább a 10 volt lett stabilabb. De nem gyorsabb. Gondolom a Xiaomi Redmi note 8 2021 is csak parasztvakítás. Mivel sajnos a Xiaomi a Redmi keszulekeivel azt csinálja, hogy volt az 1 és 2. Széria. Volt köztük különbség és jobban vittek mindent abban az időben mint most pl a Note 8. Utána jött a 3-4-5-6 ugyanaz szinte. Csak legalább a 4 jó bugosra sikerült meg az 5 sem lett valami jó. Itt is talán az 3 lett a leggyorsabb. Utána jött a 7-8-9-10. 8-nál rengeteg szoftverhibás készülék volt. 9-el meg néha telefonálni nem tudtál normálisan. Elvileg a Note 8 2021 már jobb lett kicsivel gyorsabb és sokkal kevésbé fagy be meg hasonlók. De gyanítom, hogy az én telom még mindig gyorsabb. Na meg a képek amiket csinálnak. Mint egy rossz festmény az én telom jobb képet csinál mint a Note 9 pro. 10 prot még sajnos eloben nem láttam.
Tehát igen már az alap note 11-be is belerakhatnának végre legalább egy SD 765G procit. És alap 6gb ramot a miui 13 mellé. Érted a Redmi note 8 3gb rammal röhej. A sima redmibe SD 665 kéne a próba meg 845-865. Nem tudom miért erőlteti a Xiaomi még mindig azt a retek helio G sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!