Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Xiaomi Redmi 11 széria fog...

A Xiaomi Redmi 11 széria fog végre már egy nagyobb fejlődést hozni?

Figyelt kérdés

Nekem Xiaomi redmi note 7 Prom van már lassan 3 éve. És azért nem vettem meg mert sajnos nem igazán vettem én azt észre, hogy fejlődött volna. Sőt csak rosszabb lett a kamera lassabb. Lett pl a 8-as szériában a Pro kivételével mind hulladék volt. A pro talán kicsit gyorsabb lett elődjénél. A 9-10 széria talán javított valamennyit inkább a 10 volt lett stabilabb. De nem gyorsabb. Gondolom a Xiaomi Redmi note 8 2021 is csak parasztvakítás. Mivel sajnos a Xiaomi a Redmi keszulekeivel azt csinálja, hogy volt az 1 és 2. Széria. Volt köztük különbség és jobban vittek mindent abban az időben mint most pl a Note 8. Utána jött a 3-4-5-6 ugyanaz szinte. Csak legalább a 4 jó bugosra sikerült meg az 5 sem lett valami jó. Itt is talán az 3 lett a leggyorsabb. Utána jött a 7-8-9-10. 8-nál rengeteg szoftverhibás készülék volt. 9-el meg néha telefonálni nem tudtál normálisan. Elvileg a Note 8 2021 már jobb lett kicsivel gyorsabb és sokkal kevésbé fagy be meg hasonlók. De gyanítom, hogy az én telom még mindig gyorsabb. Na meg a képek amiket csinálnak. Mint egy rossz festmény az én telom jobb képet csinál mint a Note 9 pro. 10 prot még sajnos eloben nem láttam.

Tehát igen már az alap note 11-be is belerakhatnának végre legalább egy SD 765G procit. És alap 6gb ramot a miui 13 mellé. Érted a Redmi note 8 3gb rammal röhej. A sima redmibe SD 665 kéne a próba meg 845-865. Nem tudom miért erőlteti a Xiaomi még mindig azt a retek helio G sorozatot.

2022. jan. 29. 04:47
 1/5 Vortrex ***** válasza:
Egyik gyártó sem akar túl nagyokat fejleszteni, eleve chip hiány van a piacon, és az olcsóbb régi alkatrészeket így nem tudnák profittal eladni. Most is az van, hogy egy előző széria pro verziója erősebb a következő széria alap modellénél. Ez egy ravasz üzleti húzás, mert a vásárlónak így az újabb vagy a jobb közül kell választania, nem pedig egy egyértelműen újabb és jobb készüléket, ami elkaszálná a többi modellt.
2022. jan. 29. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
A note 11 egy hulladék
2022. jan. 29. 08:31
 3/5 szántóvető ***** válasza:
a xiaomonak van rengetegféle modellje.a redmi mindig is az olcsó belépőszintet jelentette,a k-széria kivételével persze.ha komolyabb készülék kell akkor nézz más típust.ott a mi(ma már xiaomi néven futó)sorozat vagy a poco.
2022. jan. 29. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:
2%
Az iPhone-ok esetében mindig jobb az újabb☝️
2022. jan. 29. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Már régesrég vége van annak, hogy a telefonok évente érezhetően tudnak fejlődni, ugyanazért az árért. Egy új modellváltozat már csak úgy tud többet adni, ha többe is kerül. A Redmi sorozat viszont kimondottan belépő és alsó-középkategóriás eszközöket kínál, tehát ott ezt kevésbé tehetik meg. El kell azt fogadni, hogy az okostelefonok lassan elérnek egy kiforrott állapotba, és nagy ugrások már nem lesznek. Bár én ennek őszintén szólva inkább örülök, legalább bőven el lehet lenni 3-4 évig egy tisztességes középkategóriás telefonnal és nem fogod azt érezni, hogy középkori technológiát használsz.
2022. jan. 30. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!