Szerintetek érdemes várni a Galaxy S22 szériára vagy az S21-et megvegyem?
Igazából nekem az akksi a lényeg. S20 szériáról csak rosszakat hallottam az azért sem jött szóba. Ezzel nekem csak az a fura, hogy állítólag az s21 meg az s20 ugyanaz, csak az utóbbit többet fikázták. Most hol itt az igazság?:D
Kezd bedögleni az előző s szériás telóm, 4 évet használtam, csakis hosszú távra szeretnék telefont venni. S22-nél jót hallani a hírekből mindenről, kivéve a pici akksit. Köszi!:)
Az élet hatakmas problémái...
Ne aggódj, mindegyiken ugyanazok a fszkalapok fognak hívni és mindkettőt ugyanúgy fogod bsztatni a nap 24 órájában.
"csakis hosszú távra szeretnék telefont venni."
Erre az esetre ajánlóm iPhone 13 Pro Max 1Tb😉👍
"Kezd bedögleni az előző s szériás telóm, 4 évet használtam, csakis hosszú távra szeretnék telefont venni."
Szerintem erre a célra nem való az okostelefon, bármennyire is praktikus. Hiszem mindig lesznek újabb, és újabb funkciói, szemben a butatelefonnal amit már évtizedek óta ugyanarra használunk.
#1 jobban tennéd ha nem kommentelnél mindenhova
#2. Köszi.
#3. Köszi.
#4. De igazából ez a "mindig lesznek újabb funkciók dolog" csak részben igaz. S9+om van, de a samsungnál kb semmi fejlődés nincs azóta. S21 kamerája ugyanolyan mimt az s10 telefoné stb stb. Egyedul a processzor jobb, az akksi nagyobb + van fordított vezetéknélüli töltés. Mostani telóm tartanám meg de nem eri meg 70.000ért a javítása. Igen lehet nincs értelme sok évig megtartani, de nálam nagyon jó állapotban maradnak meg, előző telóm 3 évig ez 4ig, de eddig bírta. Korábban évente/félévente vettem újat, mert hülye voltam, egy telefon meg nem ér nekem már százezereket mint annó, csak ha hosszútávra veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!