Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung wave ről vélemények?...

Samsung wave ről vélemények? 75 ért megérné? Pro kontra?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 22:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Na jó elmagyarázom:A Galaxy S más kritériumok alapján tervezték,más hardweres ellátottsággal,sőt a galaxy s-t hamarabb tervezték mint magát a bada-t.A Galaxy S-en lévő androidhoz kevesebb hw-s ellátottság szükséges,mint a badához.Az Android jelenleg az egyik legjobb oprendszer,nagyon sok program van rá,míg a Bada csak most jött be a köztudatba,ahhoz még majdnem semmi sincs.Sok ember azért nemvesz wave-t,mert fél a bada bukása miatt,*keves prog stb,támogattság nelkuliseg stb*...
2010. szept. 21. 14:45
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Szóval nem ér jelenleg még sokmindent a BADA, de Te egyből b@lfaszozol, közben később saját magad is bevallod h még a Bada a jövő titka. . . :)
2010. szept. 21. 21:15
 23/24 anonim válasza:
egy hete van csak Wavem de azt hiszem ettől jobbat eddig nem láttam... pedig utánanéztem a htcknek is,az ericssonon keresztül még az iphonet is néztem,de szerintem ez ennyiért még a hülyének is megéri... ha egy mostani átlag ár/érték arányt nézünk,akkor kb 120-130 K körül kéne lennie,úgyhogy bőveni... az s5230 vagy mi a tököm,na az a telefon... mindenhol azt látom,és bevallom,egyszerűen hánynom kell tőle... undorító :S ráadásul azt istenítik a mostani 14-15 évesek...
2010. dec. 8. 14:53
 24/24 anonim ***** válasza:

utolsó: Igen, jó telefon, nekem is Wavem van 3 hónapja, imádom, de szerintem nem az atyaúristen, és úgy gondolom, hogy biztosan van jobb telefon is :)

Az vagyok, aki azt írta, hogy várja, hogy leessen az ára [hát nem vártam sokat...szeptember 10.-i bejegyzés, szeptember 18.-án már a wavet fogtam a kezemben xD]

2010. dec. 8. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!