Samsung wave ről vélemények? 75 ért megérné? Pro kontra?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 22:20
11/24 bp1985 válasza:
De mégis minden hülye megveszi:) Szerencsére én gyorsan eladtam anno:) Mert hogy milyen jó, azt csodálkozik, hogy lefagy, lassú, stb.
12/24 anonim válasza:
szerintem az egyik legjobb telefon ebben a kategóriában, nekem is nagyon tetszik, én is ilyet fogok venni...
13/24 anonim válasza:
rosszat még nem hallottam róla
14/24 anonim válasza:
Samsung Wave teló :) Pro és kontra nincs, szerintem ez a telefon tökéletes :) Én ennyiért simán megvenném gondolkodás nélkülöm, de most épp várom, hogy lemenjen újonnan az ára :D
15/24 anonim válasza:
Samsung Wave: Amoled kijelző
Samsung s5230: TFT kijelző
Nem nagyon hasonlítanak. Amoled sokkal jobb mint a TFT.
Iphone 4-be is Samsung Amoled kijelző lett volna csak nem gyártanak eleget. =)
16/24 anonim válasza:
nem,super-am-oled van benne.
17/24 anonim válasza:
én Samsungot soha nemvennék, bár a Wave teccetős modell erős és szép. Egyetlen egy ok amiért nemvenném meg az pedig az OS vagy felépítmény már magam sem tudom micsoda a BADA érdekes h a Galaxy S-be már nemmerték beletenni a Badájukat. szóval nemér semmit a BADA a Samsungokban.
18/24 anonim válasza:
LOL!Megint egy balf*sz,aki okoskodik,írja a sok hülyeségeket,közben még ki sem próbállta...Már a 3. Badás készüléket fogják kiadni.
19/24 anonim válasza:
bazos.sk, ha olyan okos vagy akkor elmagyarázhatod h a Galaxy S miért nem kapott BADA-t ha olyan jó lenne . . . nézd meg mennyi %-ban adsz hasznos válaszokat aztán magyarázz. Minden második hozzászólásod hasznos. Ezt úgy veszem h az előződ épp hasztalan volt :) okostojás
20/24 anonim válasza:
Én 70-ért vettem függőn, a férjem 93-ért függetlenül. Vedd csak meg nyugodtan. Nem fogsz benne csalódni! Nálunk a családban 3 embernek ilyen van, és senki nem panaszkodik rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!