Érdemes még megcsináltatni a telefonomat?
Sziasztok! Síelésen összetörtem a Samsung Galaxy A70 128/6 GB telefonomat. Nem működik a kijelzője. Most döntés előtt állok, hogy mi legyen vele.
1.lehetőség: megcsináltatom kb 40-45ezer forintért, és használom még 1-2évig.
2.lehetőség: eladom törötten kb 25-30ezer forintért, kicsit megpótolom és veszek belőle egy használt, jó állapotú iphonet 100-150e forint között amit használok kb 4évig. Én ebben a kategóriában 11re vagy 11pro ra gondoltam, ha jól ki tudom fogni.
3.lehetőség: most egy kis olcsó xiaomi telefont használok. Elvagyok vele. A samsung telót így törötten magamnál hagyni semmiképpen sem akarom mert az csak időről-időre amortizálódik. Tehát azt eladom, a pénz nálam marad, és használom a xiaomit kb 1évig, vagy ameddig úgy nem gondolom, hogy már csereérett és utána veszek valami újat.
Köszönöm, hogy elolvastad!
Kérek mindenkit, hogy írjátok le a véleményeteket, mert minnél többféle szempontot meg szeretnék ismerni!
mivel ma már erősen középkategóriás a telód ezért nem költenék rá ennyit.
2. vagy 3. ezt viszont neked kell eldönteni.
Eladom törötten kb 25-30ezer forintért,"
Ne álmodj ha ébren vagy.
Törötten ha kapsz érte 8-10 ezret, akkor összeteheted a két kezed.
Te adnál érte törötten annyi pénzt? Ne viccelj.
Ám legyen, valaki 25-ért megveszi tőled, és 35-ért kijelzőt cseréltet, az eddig 60. A jófogás meg tele van olyannal aminek nincs hibája, és már nem viszik el 40 fölött. Egyébként is lassan 3 éves modell.
Ebből már nem jössz ki jól, engedd el.
"gsmbe beveszik annyiért."
Majd akkor örülj, ha a pénzt a kezedbe adták.
Hibátlan kijelzővel még esetleg kapnál annyit, de így esélytelen. De ne nekem legyen igazam.
Majd meséld el mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!