Kriptovaluta bányászat telefonnal?
Adorr egy teljesen jól működő Samsung Galaxy A70(2018) telefonom, és mivel semmire nem használom(eladni nem akarom, mert a képernyő törött, meg ki tudja mikor kellhet meg blabla), ezért úgy gondoltam, hogy érdemes lehet ráengedni egy appot, ami 0/24ben bányászna valamit. A gond csak, hogy nem igazán tudom, hogy hogy kezdjek neki. Nem tudom, hogy vannak-e ilyen appok, vagy hogy hogy kéne elkezdeni ( annyira nem vagyok hülye hozzá(gondolom 😅),viszont nem nagyon néztem utána semennyire. Bízom az itteni társaságban.) Nem célom meggazdagodni meg semmi, nyugi. Az is jó már, ha évetne tudok venni egy csokit belőle 😁 csak kipróbálni szeretném kíváncsiságból.
Köszi a segítséget előre is!

"annyira nem vagyok hülye hozzá"
A kérdés nem ezt tükrözi.
" Az is jó már, ha évetne tudok venni egy csokit belőle"
Attól a csokitól nem fogsz elhízni ...

Elméletileg lehet bányászni, de még egy csoki ára se jönne össze sosem.
Egy MediaTek MT 6737 processzor
2.5 – 3.2 Kh / s sebességgel bányászna bitcoint, ami már nem a legjobb telefon processzor, de csak ilyen adatot találtam. Mondjuk ezt megszorozzuk tízzel, az 32 Kh/s. Az eszméletlenül lassú a bitcoin bányászathoz. Hasonlítsuk össze egy mai modern asic célgéppel, amit erre fejlesztettek ki.
BITMAIN AntMiner S19 Pro, ami 110Th/s sebességgel bányászik. Az ára sem olcsó, 3-4 millió ft körül van, és kb 10 dollárnyi bitcoin bányászik naponta, havonta 300 dollár, az kb 90-100 ezer ft havonta az áramdíj levonása után. Azért láthatjuk a különbséget a 32 Kh/s és a 110 Th/s között. Gyanítom, hogy más criptopénznél sincs ez nagyon másképp. De ha nem hiszed próbáld ki. Próba szerencse!
Hali.
Szomorúan olvasom a válaszokat, de köszönöm mindent, úgy néz ki akkor még funból se nagyon éri meg időt szánni rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!