Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vízbe ejtettem mit tegyek?

Vízbe ejtettem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Iphone 13 at vízbe ejtettem, kb 15 perc után vettem észre. Most nem kapcsol be és villog a kijelző.

2022. jan. 17. 22:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

Álmodban ejtetted bele.

Ha nem veszed észre azonnal akkor hogy találtad meg a telefonod???

Ha pedig nem találtad meg akkor nem 15 percig volt benne.

A másik meg az ha nem vetted észre honnan tudod hogy 15 perc telt el????

Inkább az van hogy nincs pénzed megvenni és le akarod húzni mert irigykedsz.

2022. jan. 19. 06:49
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Biztos, hogy 11-nek van igaza. Azt nem értem, hogy mire jó ez? Attól még hogy egy irigy hülyegyerek szarnak akarja beállítani az Apple-t, attól még nem lesz tényleg szar.
2022. jan. 19. 20:47
 13/16 A kérdező kommentje:

11,12es.több dolog esett a medence szélére, nem vettem észre hogy a telefon bele is esett,kifelé menet láttam meg a víz alján.

Ne haragudjatok de egy iPhone egyáltalán nem egy irigységre méltó megengedhetetlen dolog.

2022. jan. 19. 23:37
 14/16 anonim ***** válasza:
13-as igazat mond, én is ott voltam
2022. jan. 20. 02:28
 15/16 anonim ***** válasza:

"egy iPhone egyáltalán nem egy irigységre méltó megengedhetetlen dolog."

De itt a gyakorin az. Akármilyen Apple-s kérdést teszel fel mindjárt betalálnak az irigy kutyák.

Sőt napi 1-2 provokativ kérdést is feltesznek a témával kapcsolatban ha nincs elég másik kérdés ahol kinyilatkoztathatják a torz elméjükben született tévképzeteiket.

2022. jan. 20. 09:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem XS-el többször volt ilyen, fél nap után és egy újratelepítés után mindig jó lett. Szerintem csak valahogy a töltőcsatlakozóhoz megy be a víz és az nem tetszik neki vagy nem tudom. De a folyadék indikátor sem színeződött el nálam
2022. jan. 20. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!