A vízbe ejtettem a telim és a koliba anyám régi telijét vittem, de rá egy fél napra megjavult a telim és félre raktam a szobába anyum telijét kulcsot még nem kaptunk így nem tudtam elzárni.. És éltünk a teli, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kajám is tűnt már el..iskolába meg féltem elvinni azt hittem a koliba nem lopnak.. Vagyis lehetséges hogy otthagytam de nem fűzök hozzá sok reményt hogy ott lesz és anyám ki fog nyírni...2021. szept. 10. 18:42
1/7 anonim válasza:
Mondjuk szólsz a nevelőtanároknak, erre vannak. Feljelentést is lehet tenni ismeretlen tettes ellen.
2/7 anonim válasza:
Egy koleszban eltűnt dolog az eseteg 99%-ban sosem lesz meg, csak mondom. Tudom, mert én is kolis voltam.
Amikor félreraktad a telefont, akkor kellett volna a nevelőtanárnak adni, hogy őrizzék meg addig, amíg nem mész anyudnak visszaadni, ez igaz nagyobb összegű pénzre is.
Én nagyon szurkolok neked, hogy meglegyen, igaza van az első válaszolónak, good luck
3/7 anonim válasza:
Szia!
Mindenképp beszélj a nevelőkkel, és hátha tudnak segíteni.
És természetesen tiltsd le a kártyát, ami a telefonban volt, pláne ha nincs PIN kóddal védve, és főleg ha számlás.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom mit fogyaszt a kérdező, de kemény anyag lehet!
7/7 anonim válasza:
Csörizz a rencsiknek, jelcsizd fel az ismitlen tettest a telcsi ellopcsijáért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!