Hol tudom leadni a régi telefonjaimat? Többi lent!
Szóval több éve nem használt 2 telefonomtól szeretnék megválni, az egyik kártyafüggetlen szép állapotú. Másik telefon annak kijelzője betört telefon, és a Telekomtól lett vásárolva annó. Szeretnék tőlük megválni ha még pénzt sem kapok érte még az is oké de már itt porosodnak és csak foglalják a dobozaikkal a helyet. Egyébként Szolnok környékén lakom szóval ha lehet itt a közelben, mondjatok helyeket. Előre is köszönöm a válaszokat!
Ja és már biztos nem adom rakom fel jófogásra meg hasonlók mert már próbáltam jó ha volt egy vevő rá.
Városi ingyen elvihető csoportok?
Én például külső hőmérséklet mérőnek használok egy 10 éves okoskorszak eleji Samsung telefont. Wifin küldi az adatokat, rajzolja a grafikont 0-24 ben.
Add inkább oda vállalkozó szellemű embernek, ha még működik, mintsem a hulladékudvarnak.
Pl ha kell esetleg új telefon, akkor be viszed egy Samsung SES-be és 10 ezer kedvezményt kapsz.
Ha nem, akkor bármelyik MediaMarkty Euronics üzletben le tudod adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!