Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Note 9 Pro telefon...

Xiaomi Note 9 Pro telefon másik ilyen telefont használó személynek is volt olyan próblémája hogy ha felhív valakit akkor nem hallja hogy mit mond a másik?

Figyelt kérdés

Egyik nap anyukám hívott és beszéltem is vele telefonon, másnap amikor én akartam hívni valakit, az felvette, de én nem hallottam mit beszél, de ő hallott engem, mint utólag kiderült. Aztán próbáltuk úgyis ha engem hívnak, de már sehogy sem jó.

Ez gyári hiba lehet vagy elálíthattam valamit?

2022. jan. 17. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kis gyakori hiba a Xiaominál. Nekem is pont ilyen fajta telefonom volt, ez volt a problémája, de a családban van másmilyen Xiaomi is, néha mindegyik ezt csinálja.
2022. jan. 17. 15:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk két Xiaomi is van, az egyik egy 1 éves MI Note 10 Lite, a másik egy kb 4 hónapos Redmi Note 9 Pro. Egyiknél se jött még elő ilyen probléma, pedig napi 1-2 órát minimum használva vannak beszélgetésre.
2022. jan. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!