Androidról érdemes váltani Ios rendszerű okostelefonra?
Régi típusú samsung telefonom van, lassan 5 éves. Az akksiját eltekintve, ami gyengült az évek során, nincs vele gondom, de megérett a váltásra. Illetve van más jellegű gondom. Az új samsung modellek egyike sem hoz lázba, azt érzem, nem tud újat és annyival többet nyújtani, amiért több 100 ezret adnék ki...
Ezért gondoltam kipróbálom az Iphone telefon egy újabb típúsát a 13 vagy a 13 mini-t. Külsőre is nagyon tetszik és az Ios rendszert is hamar meg tudnám szokni.
Fontos szempont a hosszú üzemidő és strapa akksi.
9, nél belelehet kötni pár dologba
tárhelyméretbe nekem pl bőven elég a 64 giga
3.5 jack csati meg nem csak iphonenál nincs...
én utálom a vezetékes füleset, átalakító pár ezer ahogy írtad de miért kéne airpods?? bármelyik vezetéknélküli füles jó xd
miért ne lehetne szervizelni? beviszed szervízbe és megcsinálják
melyik csúcskategóriának olcsó a szervizelése? egyiknek se
Tudsz akkuszázalékot megjeleníteni csak te vagy béna
miért akarnák torrentes virusos alkalmazásokat telepíteni a telomra? jó hogy nem lehet
ez a melyik fizetős alkalmazás melyik nem ez ott hülyeség ahogy leírtad
NFC igen , csak fizetni lehet
nem értem ezt az írást, mit akarsz vele írni ezt fejtsd ki itt vagy nekem üzibe pls
icloud meg igen biztonsági mentésre jó nekem is, kit érdekel jelleg számomra
hamár ilyen sok fikát írsz legalább jókat mert a vagy relatív volt vagy hülyeség
3. iphonet használom és nem kívánja a gyomrom az androidot mert a op rendszer nagyon tré
9, nél belelehet kötni pár dologba
tárhelyméretbe nekem pl bőven elég a 64 giga
Embere válogatja manapság a legtöbb közép/felső kategóriás teló 128 gigával jön, nem véletlenül..
3.5 jack csati meg nem csak iphonenál nincs...
Jaja csakhogy azért a legtöbb droidos teló még használja :) Az iPhone már a 7 től megszabadult tőle anno 16-ban, Pl a Samsung 19-ben is adott ki csúcsmobilt aminek volt Jack csatija, S10 széria képében.
miért ne lehetne szervizelni? beviszed szervízbe és megcsinálják
Meg de ha nem hivatalos a szervíz akkor nembiztos hogy pl képernyőcserénél átkódolják a kijelzőt és ha nem teszik meg akkor pápá FaceID, meg jönnek az idegesítő üzenetek, hogy nem eredeti a kamera, stb...
melyik csúcskategóriának olcsó a szervizelése? egyiknek se
A hivtalos szervizáraknál az Apple oldalán közel 170 ezer forint egy hátlapcsere a 12-höz (garancián túli egyéb javítás), S21 hátlapcsere 15 ezer forint....
Tudsz akkuszázalékot megjeleníteni csak te vagy béna
Igen de ahhoz vagy lehúzod két újjal az állapotsávot, vagy widgetet használsz, de az állapotsorba állandóan alkalmazás nélkül natívan nem tudsz akku százalékot berakni....
miért akarnák torrentes virusos alkalmazásokat telepíteni a telomra? jó hogy nem lehet
Vannak hasznos alkalmazások amik nincsenek fennt GooglePlay-en pl Amazon appstore, F-droid, Youtube Vanced, Fortnite,
Paroler stb...
ez a melyik fizetős alkalmazás melyik nem ez ott hülyeség ahogy leírtad
Pixel dungeon App Store-os változata bizony pénzbe kerül, érdekes módon a Google Play-en ingyenes, vagy ott az AnTuTu annál is ez a helyzet meg jópár alkalmazásnál...
NFC igen , csak fizetni lehet
nem értem ezt az írást, mit akarsz vele írni ezt fejtsd ki itt vagy nekem üzibe pls
Írtam :)
icloud meg igen biztonsági mentésre jó nekem is, kit érdekel jelleg számomra
Elég lehet az 5 giga de a Google drive 3x annyi tárhelyet ad ingyen pl
Nem akarok vitába szállni, csupán megindokoltam a válaszaimat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!