Iphone 11-et vagy iphone 13-at érdemes venni?
Nekem 11-es van. Elégedett vagyok vele. Jó az üzemideje és gyors, legalábbis a Xiaomi telómhoz képest az. Ips panel van benne, de minőségi, szebb mint sok oledes. A 13-as képernyője nyilván minőségibb, de csak akkor tűnik fel, ha egymás mellett van a kettő telefon. Az oled miatt a 13 valamivel vékonyabb, mint a 11. A kamera annyival nem jobb, hogy csak ez miatt megérje a 13, viszont a chip 2 generációval újabb, ami kihat az energiatakarékosságra, teljesítményre. De mint mondtam, a 11 is jól sikerült darab ilyen téren.
Én úgy gondolom, hogy ha nem zavar az oled hiánya és átlagos dolgokra használod a telefont (pl. Netflix, Facebook, internet), akkor a 11 is bőven kiszolgál 4-5 évig. Szerintem ha nem mindig a leggépigényesebb játékok kellenek, akkor az sem lesz problémás. Egyik munkatársam vígan játszik 7-es (!!!) iPhone-nal.
13nak jobb a kameraja,jobb az akksija,tovabb lesz tamogatva,max 1 évvel.
Én nem adnék ki érte plusz annyi pénzt.
Nekem 12 van és fele tudasat se hasznalom ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!