IPhone 13 pró,meddig kene bírni az aksinak? Napokba vettem de alig nyektetem meg is merül,pár videó ccsetelek de alig bír ki egy napot..
lényeg az ha egésznap nyomkodod a telefonodat megállás nélkül nyilván hamar lefog merülni
háttérbe mennyi apk van megnyitva nálam semmit nem jelent
nincs olyan telefon amit reggeltől estig megállás nélkül cseszteted és még másnap is van benne ugyaannyi szufla
Légy szíves csinálj 3 képernyőfotót a Beállítások -› Akkumulátor oldalról és oszd meg velünk!
Délután az egésznapos nyomkodás után mikor már kevesled a töltést akkor csináld.
1. Látszódjon a két grafikon és alatta a képernyő bekapcsolva felirat
2. Görgess kicsit lejjebb hogy az appok listájából minél több látszódjon és így egy kép
3. Koppints az appok nevére hogy a % érték átváltson óra:perc értékre és így egy kép
Aztán megmondom jó-e az akksid vagy sem.
ide töltsd fel a képeket és linkeld be
az appokat meg ne zárogasd be mindig, mert az plusz energiafelhasználás amig újra megnyitja a telefon. [link]
ilyenkor belelehet kötni hogy mi számít átlag használatnak
én mindennap töltöm a 12-esem
este feltöltöm és csak másnap este töltöm fel
munkába nálam van és egésznap bevan nyomva az internet rajta
közbe nyomkodom amint tudom és hajnaltól számítva egy 14 óráig picit több mint a felére lemerül
de mondjuk azt hogy én egy napot kihuzok vele
nekem ez az átlagom
15. válaszolónál az hogy kibírja 4-5 napot a telefon
egyáltalán hozzányúl vagy csak annyit amikor telefonálni kell pl
de a 19.nél egyetértek azzal hogy ki hogy használja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!