Létezik olyan videószerkesztő alkalmazás, ami a telefonnal készített élő videóban szebbé teszi az arcomat?
Első: köszi! És tudnál mondani ilyen filter alkalmazást?
Második: nem verek át senkit, csak a videón sokkal előnytelenebb az arcom, mint élőben, lehet a fények miatt, de csak úgy szeretnék kinézni, mint ahogy a tükörben látom magam, meg ahogy mások látnak élőben.
Úgy nézel ki. A fény nem hazudik... :)
Hazudni te fogsz amikor módosítod... (pl.: "szarkalábak eltüntetése")
Oké, legyen akkor igazad :))
Esetleg valami hasznos tanácsot is adhatnál, ahelyett, hogy belém kötsz. Szóval szeretnék hibátlannak tűnni a videón, ezért tettem fel a kérdést. Senki sem szereti, ha minden pici hibát felnagyít a képernyő, amit mondjuk sok ezren néznek meg. A mozifilmeket is úgy csinálják, hogy egy rakat smink van a színészen és a fényekkel, effektekkel is machinálnak. Valami hasznos app kéne, amivel ilyesmit lehet csinálni. Köszönöm
"Esetleg valami hasznos tanácsot is adhatnál"
Én nem akartam tanácsot adni a kérdésben. Pusztán érdekelt a dolog miértje.
"A mozifilmeket is úgy csinálják, hogy egy rakat smink van"
Mert a valóságban nincsenek pl. zombik. De még ha lennének is, minden bizonnyal alkalmatlanok lennének szereplőnek... :)
No de a legtöbb embernek mindig is fontosabb volt a forma a tartalomnál.
A emberek énképe gyakran eltér a valóságtól.
Nem a fény vagy a kamera hibája hogy megmutatja hogy látnak mások.
Attól hogy te nem szertnéd hogy a szarkalábak látszódjanak, még ott vannak, és mások is tudják akik ismernek, látnak téged.
"úgy szeretnék kinézni, mint ahogy a tükörben látom magam"
a tükörkép nem azonos a videón látott képpel, a jobb és baloldal felcserélődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!