Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egyetértetek azzal, hogy...

Egyetértetek azzal, hogy mostanában csak divattá vált, hogy évente-kétévente cseréld le a mobiltelefont?

Figyelt kérdés
Ha az ember jól megválasztja, ill. karban is tarja megfelelően, nincs szükség évente, vagy kétévente telefoncserére. Csak egyszerűen sokan kényelmesebbnek találják, ill. a köv. évben már egy másik telefon lesz divatosabb, ezért ő is olyat akar, mint ami a másiknak van. Ja és slusszpoén, van, aki attól teszi függővé, hogy jól fizet egy munkahely, hogy a havi fizetésből hogy tudna venni új mobilt. Ezt látom sokakban, ti is így gondoljátok?

2022. jan. 8. 01:24
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
22 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A gyártók pont az ellekezőjéről panaszkodnak, vagyis az emberek már nem cserélgetik olyan gyakran a telefonjaikat, ezért is kerülnek egyre többe. (meg persze gyenge a forint is) Meg semmi drasztikusan újat se tudnak ami miatt rohannánk a boltba megvenni a legújabb telót.
2022. jan. 8. 01:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Én eddig 2 évente cseréltem telefont. Közép mezőnyben nézek egyet max 100ezerért, majd 2 év után passzolom szüleimnek. Baj igazából nincs vele, de veszek egy olyat, ami már modernebb, többet tud. Ugye amit megveszek 100ért, az se csúcs kategóriás, 2 év után meg van már tőle jobb. Nem érdekel, hogy mi a divat, vagy valami. Amire nekem kell azt tudja és kész, de már nem igazán dobálják kifele a jobbnál jobb telefonokat ilyen árkategóriákban. Lehet lesz most ez 3-4 évig is.

Szüleimnek se sürgős a váltás, mert nekik is elég az, amit nyújt az övék.

2022. jan. 8. 01:56
 3/6 anonim ***** válasza:
én egy ideig ėvente cseréltem telefonomat aztán 2 ėvente legutobbi telefonom 3,5 ėvig használtam mostanit is ilyen sokáig tervezem használni.
2022. jan. 8. 07:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy manapság már az alsó kategória is átcsúszott az 50-60+ ezer fölé. Szóval, ha valakinek mondjuk 60 ezer forintja van venni telefont, akkor azért egy alapból gyenge képességű eszközt kap. Na most, ezek a telefonok már 1 év után erőteljesen elkezdenek belassulni, így muszáj váltani. Plusz egyre többen vásárolnak szolgáltatótól, 2 év hűséggel, így meg aztán pláne nem éri meg megtartani a régit.
2022. jan. 8. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem az bosszant hogy szinte alig találsz telefont aminek ki lehet cserélni az akkumulátorát anélkül hogy szervizbe vidd. Mellesleg az eddigi leghosszabb üzemidejű telefonom az 7 év volt Motorola defy. Én külön választom a dolgot. Van a telefon ami legyen vízálló, ütésálló, cserélhető akku és telefonálásra való, ill. van a laptop, tablet ami számítástechnikai feladatokra való.
2022. jan. 8. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy telefon 3-4 évig szolgál ki. És nem az akkuja megy tönkre. Hanem a szoft szar lesz rajta, buggos, akadozós. Android és Ios egyaránt. Ezután jöhet a csere. És nem cserélget minden ember 2 évente telefont.
2022. jan. 8. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!