Xiaomi redmi note 8 telefon miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Ráadásul amikor 4gb ram van benne. Mert a MIUI mellé megérteném hogyha a 3gb kicsit kevés lenne neki és mondjuk néha kicsit több ideig tartana valaminek a betőltése vagy kicsit lassabb lenne. De ez konkrétan van amikor sosem tölt be valamit. Vagy nagyon sokáig tölti, akadozik néha a videó pláne nagyobb felbontásba. Laggol mikor léptetem random elmegy róla a net. És ami a legidegesítőbb. Rányomok valamire. És megfogja magát és bedob egy teljesen más oldalra. Akár azt is megcsinálja, hogy bedob valahova ahova nem akarok belépni utána még másik oldalra be dob akaratlanul. És kezelhetettlen. Nos ez a telefon alapból ilyen. Egyáltalán a 3gb ramos verziónál lehet e ilyeneket tapasztalni? Vagy talán a 4gb is? Vagy ez valami szoftverhiba, rossz benne pl a CPU. Vagy esetleg valami más mert van egy másik ismerősöm akinek azt hiszem a Xiaomi Redmi 9C vagy Note 9S-e is hasonló dolgokat csinál de talán nem ilyen durván. Nem beszéltem vele annyit róla. De azt mondta senki ne vegyen ilyet mert nagyon rossz és szagatt. Nekem van még egy 3gb-s Huawei p9 telom. Az is lassú néha főleg ha energiatakarékosra állítom. De ilyen durva dolgokat sosem csinál. Pedig ezen is MIUI alapú op rendszer van csak gondolom ez régebbi rendszer is pluszba. Most komolyan ennek a Xiaominak ennyire sok hardwer és szoftverhibás változata van? Azt fixi, hogy sok helyen olvasom, hogy ezek a redmi xiaomi telefonok 1 év múlva elkezdenek drasztikusan lassulni és hasonlók. Meg lefagy, stb. Samsungrol nem nagyon hallok ilyesmit IPhone-rol sem bár arról már kicsit gyakrabban pláne a 7-8as szériákból. De ezek már 4-5 éve megfelent termékek!2022. jan. 6. 20:55
1/3 A kérdező kommentje:
Azt hozza tenném, hogy a Huawei sem csinál olyan jajj de jó képeket. De jobbakat mint ez. Ez olyat csinál mintha festmény lenne. Illetve a hangszóró is jobb a huaweinek. Szóval meg is értem. De ezt már tényleg nem tartom normálisnak. Szerintem egy snapdragon 865-nek jobbnak kéne lennie. Mert az eléggé felső kategóriás proci elvileg mert a galaxy s10 is csak SD 855-öt kapott.
2022. jan. 6. 21:04
2/3 anonim válasza:
SD 665 van a note 8-ban. Ami nem egy erőgép. Xiaomi telefon csak a redmi 6, mi 7 szériáig voltak jók. Miután ezek beváltak át mentek abba a tipikus kinaiba. És elkezdtek mennél roszabbakat kiadni. Valószínűleg rossz a proci benne. Még a Xiaomi redmi 7-es széria is jobb volt. Bár már az is docogott. De maga a hardver is szinte erősebb ami benne volt. Egyedül a Xiaomi poco és a MI széria az ami nem olyan rossz. De a MI 11 Ultra nem, hogy egy iPhone 13 Pro vagy a Samsung, Huawei, Google, Oneplus, Sony jelenlegi legerosebb termékét nem veri meg hanem egy IPhone XS vagy egy galaxy s10 lite főldbe döngöli.
3/3 anonim válasza:
Redmi Note 8-am van. Olyan mint amikor megvettem, a legutóbbi frissítéssel még talán gyorsabb is. A lassulás persze előfordulhat, más felhasználói szokásoknál, nem mondom, hogy lehetetlen.
Mentsd le ami fontos és csinálj egy gyári visszaállítást. Ha továbbra is tapasztalod a problémákat, akkor sajnos hardver hiba lehet a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!