3 telefon közül választhatok. és nem tudom melyik lenen a legjobb Samsung Diva, Samsung S5230 (La fleur), esetleg Samsung C3050? Bővebb->
Figyelt kérdés
a diváról azt hallottam befagy le lassul hasonlók valaki tudna segíteni mégis meik lene a legjobb? utána olvastam de nem sokat tudtam meg mert mindenki mást mond valaki szerint le lassul valakinek tökéletes nemtudom:/ 15/L (döntésképtelen)2010. szept. 8. 14:25
2/17 anonim válasza:
Mindegyik rossz választás tehát...
Inkább Nokia 5230at vennék.
3/17 A kérdező kommentje:
hm..ránéztem és nem is rossz :O ;) csak péntekig kell döntenem vagy vmi ilyesmi:S és lehet mamám már megvette a C5030 ot ... me anya elpletykálta neki hogy az is tetszik de ez a nokia jól néz ki fehér rózsaszínben.
2010. szept. 8. 14:45
4/17 anonim válasza:
Szia!
Nekem Diva-m van és nem fagy le. Egyetlenegyszer sem fagyott még le, mióta megvan (2 hónapos) és nem lassú. Telenoros vagyok, mondjuk, azt hallottam, T-Mobile- al lassabb. De nagyon jó telefon szerintem.
5/17 A kérdező kommentje:
uh..:D kösz:D sajna nagyon sokan aztmondják hogy samsungot ne..stb de hát olyan jól néz kiiXD de nemtudom milyet ezt a nokiát is megnéztem...nemtudom : S
2010. szept. 8. 15:03
6/17 anonim válasza:
Ez olyan dolog, hogy nekem pont a Nokiáim nem tetszettek. Eddig csak Samsung és Nokia telefonjaim voltak, de a Samsungokat mindig jobban szerettem.
Egyénfüggő. Én Nokia 2760- at nem vennék még egyszer, ha újra választhatnék az előző telóm helyett . De most ezt a Divát nagyon szeretem.
7/17 A kérdező kommentje:
sosem volt még nokiám..és nagyon ellene is vagyok. valamiér tnemtudom de egyébként motorolám és sony e. w580-m volt az nagyon kaka egy telefon ..elromlik.
2010. szept. 8. 15:14
10/17 anonim válasza:
Ezek közül a c3050 a legsz.rabb...:D
Az s5230 a legjobb a felsoroltjaid közül, de a Nokia 5230 még jobb!
Aztán írd ám meg, milyen telefont kaptál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!