Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy a p.csába kell adatot...

Hogy a p.csába kell adatot egyeztetni telenoron?

Figyelt kérdés

Beírtam a telefonszámomat, megjött a kód, megadtam az adatokat, majd rákattintottam, hogy mentés. Majd felhozta a főoldalt, mindenféle infó nélkül, hogy sikerült-e az adategyeztetés. Se e-mailt, se sms-t nem kaptam róla.

Hogyan lehetnek ekkora balfaszok? Most már oda is 8 általánossal veszik fel a programozókat?

2022. jan. 6. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Ja.
2022. jan. 6. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Velem ugyanez volt mikor csinaltam magamnak valami borzalmas az online ugyintezes legjobb ha be mesz szemelyesen telenorba es ott megcsinaljak
2022. jan. 6. 23:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
köszi, hogy szóltál, meg is csináltam én is gyorsan. ment mint a karikacsapás
2022. jan. 7. 01:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a múltkor jártam így, bementem személyesen. Ügyintéző: "jah hát jelenleg az a felület nem működik úgyhogy nem is sikerült volna"...

Személyesen menj be szerintem.

2022. jan. 7. 05:59
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Személyesen intézd el inkább .
2022. jan. 7. 06:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Akkor elmondanád, hogy neked mi jött be, mikor rákattintottál a mentésre? Vagy csak az orrom alá akarod dörgölni, hogy neked sikerült?

2022. jan. 7. 08:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
hogy sikeresen aktiváltam, mi más?
2022. jan. 7. 08:07
 8/12 A kérdező kommentje:

"mi más?"

Honnan a retekből kéne tudnom, hogy mi más, te idióta, ha egyszer nekem a főoldal jött be mindenféle információ nélkül?

2022. jan. 7. 09:03
 9/12 anonim ***** válasza:
34%
Nekem is a főoldalt dobta be és semmi se történt (megerősítő SMS nem jött), ezért mentem el személyesen és ügyintéző csinálta meg, azt mondván nekem: "az a felület nem működik".
2022. jan. 7. 09:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. jan. 7. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!