Ha két képet összephotoshopolok, hogy tudom a színeket egyeztetni?
Figyelt kérdés
(pl az egyik egy sejtelmes, sötét kép egy erdőről, a másik egy világos műtermi fotó egy nőről és azt a nőt körbe vágom, rá rakom az erdős képre, akkor hogy tudom megcsinálni hogy olyan legyen mintha a nő eredetileg is ott lett volna a képen?)2021. febr. 17. 07:03
1/5 anonim 

válasza:

Ha nincs sok tapasztalatod PS-ben, akkor ez nehéz lesz! Egyrészt ha a nő máshogy van megvilágítva,mint a környezet, akkor mindenképpen el fog ütni tőle. El kell kezdeni húzkodni a színtónusokat, meg a sötétítés-világítás, kontraszt ilyesmi csúszkákat, aztán vagy összejön, vagy sem. Mert ez profi szinten sem 1-2 órás munka. Ott eleve olyan képet illesztenek be, amely megfelelően van bevilágítva.
2/5 anonim 

válasza:

Itt egy videó, ebben amolyan szín egyeztetés történik, de van sok más hasonló tutorial, csak pontosan kell rákeresni arra amit akarsz.
3/5 anonim 

válasza:

2-es, de nézd meg, itt is csal a gci! Ezt egy random képpel nem tudná ennyi idő alatt megcsinálni! Direkt úgy van fotózva a csaj, hogy megfelelő helyről esik rá a fény! Ezek ilyen fake videótutorialok!
4/5 anonim 

válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=XUD7_JTG_BM pl itt is! Azért tudja megcsinálni, mert a csaj felülről kapott fényt! Más random fotóval nem menne!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Már nem vagyok kezdő ps-ben, de profi szinten se állok. Majd kísérletezek! :)
2021. febr. 17. 12:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!