A vodafone miert lett ilyen csicska?
Az egesz rendszerre. magara arra hogy osszevontak a flottasokat vagy pontosan nem tudom mit muveltek de pl en csomo ideig nem tudtam a myvodafonhoz hozzaferni mikor netet kellett volna vennem.
Allandoan a szamlaikat fizetem mert mindig szamlat kuldozgetnek. Ma megint kaptam egyet, fel akartam oket hivni es egy ora hosszaig csorgettem oket es semmi.
A tv szolgaltatasuk kuka, a mediaboxuk kezelhetetlen sokszor.
A wifi minosege borzalmas, csak igergetnek mindig hogy jajj jonnek kicserelik es jobb lesz, aha ugyan olyan, de csak a szamla lesz dragabb.
Ja es a szamlakkal kapcsolatban meg annyit hogy vagy fel evig nem is kuldtek egy idoben szamlat. Amilyen hamar lehet atmegyek masik szolgaltatohoz mert katasztrofa ami megy

Egyetértek, egy gazember cég lett!
Most fogom őket otthagyni.
Nem küldenek normális számlát és a végén még ők fenyegetnek, rámterhelnek havi összegeket pluszban, szóval undorító egy banda lett.
Ott tartok hogy beszéltem az ügyvédemmel, lehet perre visszük a dolgot de első körben megyünk Fogyasztóvédelmen keresztül mindenféle.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!