Mennyi a maximum idő, ameddig egy iPhone készüléket használtatok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 19:54
11/13 anonim válasza:
2 évig aztán veszek újat
ha kell valakinek a családba az elöző akkor odaadom neki
12/13 anonim válasza:
Ne használj Iphone-t, legalább fél évig nem fogod megtalálni a böngészőt és nincs rajta jack csatlakozó
13/13 anonim válasza:
Nekem most ősztől van iphone, de nagyon szeretem, úgy tervezem, hogy a 15-re váltok majd legközelebb, szolgáltatós, de nem havi részleteke hanem egyösszegbe vettem, csak kedvezményt kaptam az előfizetési csomag mellé így 100.000 Ft-tal olcsóbban tudtam megvenni.
Szerintem az iphone 15-be lesznek megint újdonságok, úgy mint most a 13-ba hogy nagyon jó az akksija stb nem merül le hamar mint a korábbi változatok ill. tárhelyben is jobbak mint az előzőek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!