Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 200ezer...

Milyen telefont vegyek 200ezer forintig?

Figyelt kérdés

Tervezem egy ideje a telefon vásárlást, legalábbis pár hónapja. Jelenleg egy Xiaomi Mi9T Pro-t nyúzok megjelenése óta (ami nem most volt)... Ő volt az első Xiaomi telefonom és köszönöm szépen okosmobil téren elég is volt a Xiaomi Mi, Redmi, Poco meg a fenetudja még milyen eszközökből.

Már a Samsung Galaxy S21FE hírének felröppenése óta nagyon vártam ezt az eszközt hogy megjelenjen, és mivel a S20 FE sem indult sokkal 200ezer felett, gondoltam ez lesz a tökéletes telefon hiszen minden kritériumomat kielégíti... Aztán jött ma a megjelenés napján a hidegzuhany hogy 275000 Ft-tól kapható, amennyit határozottan nem adok egy telefonért.

Tehát ezt figyelembe véve szeretnék olyan telefont ami:

- MAXIMUM 6.4" kijelzővel rendelkezik, ennél semmiképp ne legyen nagyobb. Az hogy Oled vagy IPS, tulajdonképpen mindegy, lényeg hogy szép legyen.

- Legyen egy korrekt kamerája, nem kérem hogy Milc gépeket lekörözzön, de legyen egy korrekt legalább 1080p 60fps-t támogató, nagylátószögű lencsével is

legyen lehetőleg felszerelt

- Xiaomi és annak almárkái semmiképp ne legyen, igen tudom, Xiaomi fanok szemében én vagyok a hülye aki nem tudja ezt a BUG halmazt kezelni, sajnálom nekem nem jött be és nem próbálkoznék többet ezzel a márkával.

- Egész nap használom, Bluetooth fülessel hallgatok zenét, sokat netezek vele egy nap így lehetőleg bírja ki kb fél 7-től délután 4ig töltés nélkül :D

- Vezetéknélküli töltés nem lenne rossz de ezt tudom hanyagolni

- Fontos még a Dual sim és az 5G is.

Ha az van hogy van egy tökéletes, konkrétan közel minden opciónak megfelelő eszköz de az 10-20 ezerrel drágább a maxnál akkor még talán belefér.

Köszönöm a segítséget előre is!

2022. jan. 4. 19:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Tehát el kell engednem vagy a "kompakt" kijelző méretet vagy ezt az árat...

Esetleg max 6.7-es kijelzővel?

2022. jan. 4. 21:08
 12/20 anonim ***** válasza:
iPhone SE 2020 ez belefér bőven, nekem is ez van. :)
2022. jan. 4. 21:09
 13/20 anonim ***** válasza:

Esetleg Samsung Galaxy A72?

Kamerák egész jók, szép a kijelző, nagyon jó az akksi idő, hardveresen sem rossz. Egyedül az 5G hiányzik.

2022. jan. 4. 21:27
 14/20 anonim ***** válasza:
OnePlus Nord 2 lehet még alternatíva, de ott a kamera lehet kicsit haloványabb, mint pl. a Galaxy A72-nél, viszont itt van 5G.
2022. jan. 4. 21:36
 15/20 A kérdező kommentje:

Az iPhone SE 2020 elgondolkodtató, bár ez a régi design annyira nem jön be, de lehet ezzel járnék a legjobban a 4.7" kijelzőjével...

Az A72 és Nord 2 amúgy király példák, köszönöm.

Nord 2 után nézve majdhogynem kiváló eszköz, és a 200at se éri el az ára, lehet hogy megvan a következő telefonom. :)

Köszönöm a hasznos válaszokat

2022. jan. 4. 21:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

220 ezer és egész jó kis teló

2022. jan. 4. 22:13
 17/20 Morzsi007 ***** válasza:
Mondanám a 12 Mini-t, de az is több egy kicsit , mint 220000Ft. Kis méret, de a kijelzője nagyobb az SE-nél. Az SE sajnos régi dizájnos, és az aksija a leggyengébb az iphone-ok között, nem OLED, hanem IPS, de gyors, megbízható mobil lesz még pár évig.
2022. jan. 5. 06:45
 18/20 anonim ***** válasza:
S20FE 5g? 21fe annyi újdonságot nem hozott, hogy indokolja a 100 ezres felárat
2022. jan. 5. 08:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez a te telefonod akkor: [link]
2022. jan. 5. 09:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Alcatel
2022. febr. 17. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!