Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vegyek új telefont vagy...

Vegyek új telefont vagy javíttassam meg a régit?

Figyelt kérdés

Van egy utazós iPhone 8-am, sérülésmentes új akksival, és van egy iphone XS-em, az volt használatban 2019 júniusa óta. Sajnos egy autóbalesetben (nem én voltam a vétkes) mind az autó, mind a telefon képernyője megsemmisült, szerencsére én nem. A képernyőcsere 70, az akksi csere (már csak 80% az akksi kapacitása) még 50. Érdemes-e fontolóra venni, hogy új telefont vegyek (iphone 12 mini vagy 13 mini érdekelne) vagy inkább hozzam rendbe az XS-t.

Tudom, hogy vannak jobb telefonok más gyártóktól, de már csak a megszokásból is csak iphone jöhet szóba, szeretném elkerülni a beszólogatást)

#iPhone #vétel #javítást
2022. jan. 4. 11:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Eszméletlen előélete nincs, de egy beázás után akár olyan részek is oxidálódhatnak az alaplapon aminek akár csak hetek múlva lesz következménye. Így lehet hogy vesz egy 2 napja beázott ám de még kiválóan működő telefont aminek az alaplapját pár nap/hét akár pár hónap után, dobhat a kukába.

De abban viszont teljesen igazad van hogy ha elpasszolja 45-60 ezer forint körül alkatrésznek, majd utána a javítási költséget hozzárakja akkor kifoghat akár egy 11 Pro-t is {használtan}.

M

2022. jan. 4. 16:11
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 Az újabb generációs iphoneok elég durván le vannak szigetelve, 11 pro tól már 4 méterig vízállóak, 12 től felfele pedig 6.

Természetesen ez nem azt jelenti hogy úszkálhatsz vele, de elég ritka manapság hogy így sikerül valakinek telefont eláztatnia. Max akkor ha törik a kijelző vagy cserélték a kijelzőt, abban már nem bíznék.

(Volt pár video egy csávóval aki egy tóban búvárkodik és gyakran talál telefonokat, nem egy 11et talált meg 6 hónap után sértetlenül 2 méteren)

Eladni telefont meg nem 1-2 nap általába 1-2 hét, plusz nem fog valaki egyből telefont eladni csak mert beleesett a vízbe szval ha az idő alatt nem alkult ki korrózió akkor kicsi az esély hogy később kifog

2022. jan. 4. 16:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!