Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek a 9...

Milyen telefont vegyek a 9 éves unokámnak ?

Figyelt kérdés
Nekem ezek a technikai adatok kínainak hangzanak. Valami 10 pixeles kamerásra gondoltam, de nem tudom, hogy az egyéb adatoknál mire kell figyelnem. Remélem van szakértő az olvasók közt. 25-ezres árban húznám meg a határt.
2022. jan. 2. 17:49
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Kérdező, én voltam az, aki a Redmi 9at-t javasoltam. Szerintem az lehetne egy megoldás, hogy közösen vesznek telefont az unokának, így apuka oldaláról 25 000 Ft lehetne a mobil.

A 25 000-es kategória tényleg nem a legjobb, ezt a felettem lévő kommentelők már kifejtették bőven, így nem térnék ki rá. Amit én ajánlottam, az 40 körül van (de ha pl van kuponod emagra, olcsóbban is elhozható), apának pont ilyen típust vettünk karácsonyra, neki is első okostelefon, skype-ra, viberre tökéletesen megfelel véleményem szerint. Ő teljesen meg van elégedve vele. A mi cégünknél egyébként céges mobilnak is ilyet kaptak a kollégák, nyilván nem tud annyit, mint egy Samsung Galaxy S20, de itt nem is ez az elvárás.

2022. jan. 4. 03:39
 22/26 anonim ***** válasza:

Maga nem tul okos. A 16. hozzaszolasban irtam parat, erre maga kinez egy, meg az Alcatel 1B-nel is gyengebbet.

Vegyen egy Realme C11-et akkor mar, de ne az iHuntot.

2022. jan. 4. 06:48
 23/26 A kérdező kommentje:
#22 , még rászánok egy kis időt a keresgélésre. Az Alcatel -re az egyik adatlapon hibásan 3G-t írtak, így az kiesett,de kiderült, hogy 4G-t tud, bár korábban volt nyomógombosom és nem voltam nagyon megelégedve vele. A Realme-n nincs ujjlenyomat olvasó,továbbá 35 ezres az ár. Valamint azt is figyelembe vettem, hogy milyen készüléket kapok meg helyi kereskedésekben, ha véletlen garanciális probléma támad, akkor ne kelljen távoli helyre postázni.
2022. jan. 4. 10:57
 24/26 anonim ***** válasza:
#23 A garancia helye legyen szerintem másodlagos szempont. Van ahol futár hozza-viszi ingyen, bár néhány kereskedőnél nem lehet biztos benne az ember. Szerintem már nem nagyon árulnak olyan telefont, ami csak 3G-t tud. Én Alcatelt vennék, csak ilyet nem látok megbízható helyen, és az is határeset. Esetleg érdemes lenne megemelni a plafont egy kicsit, akkor beleférne egy ZTE Blade A31 [link]
2022. jan. 4. 11:21
 25/26 anonim ***** válasza:

ha nem sürgős várd meg míg 10 éves lesz, nekik egyszerűbb választani.

egy régi 3G-s mobilért most 21.000.- kedvezményt lehet kapni.

2022. jan. 4. 14:03
 26/26 anonim ***** válasza:
22 vagyok. Elnézést kérek. Továbbá jó hogy említette a garanciát. Emag, Edigital, Alza, Aqua helyeken érdemes vásárolni. Az emagon vannak újra csomagolt termékek, bár most az ön által megadott limitig nincs semmi jó.
2022. jan. 9. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!