Milyen telefont vegyek a 9 éves unokámnak ?
Kérdező, én voltam az, aki a Redmi 9at-t javasoltam. Szerintem az lehetne egy megoldás, hogy közösen vesznek telefont az unokának, így apuka oldaláról 25 000 Ft lehetne a mobil.
A 25 000-es kategória tényleg nem a legjobb, ezt a felettem lévő kommentelők már kifejtették bőven, így nem térnék ki rá. Amit én ajánlottam, az 40 körül van (de ha pl van kuponod emagra, olcsóbban is elhozható), apának pont ilyen típust vettünk karácsonyra, neki is első okostelefon, skype-ra, viberre tökéletesen megfelel véleményem szerint. Ő teljesen meg van elégedve vele. A mi cégünknél egyébként céges mobilnak is ilyet kaptak a kollégák, nyilván nem tud annyit, mint egy Samsung Galaxy S20, de itt nem is ez az elvárás.

Maga nem tul okos. A 16. hozzaszolasban irtam parat, erre maga kinez egy, meg az Alcatel 1B-nel is gyengebbet.
Vegyen egy Realme C11-et akkor mar, de ne az iHuntot.

ha nem sürgős várd meg míg 10 éves lesz, nekik egyszerűbb választani.
egy régi 3G-s mobilért most 21.000.- kedvezményt lehet kapni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!