Ha az Iphone garis és megkarcolódott a hátlapja azt is cserélik a hivatalos szervízbe?
Javítsatok ki ha tévedek, de a karc az nem jelent meghibásodást.
Vagy ha arra vagy kiváncsi, hogy saját pénzeden cseréltetheted-e, akkor nem akadálya az hogy garanciás, kapsz egy árajánlatot a cserére, és ha befizeted akkor elvégzik.
Na ha van biztosításod akkor jó.
Az AppleCare+ kiterjesztett garancia extrákkal, amibe beletartozik hogy kétszer megjavítják saját hibából következett meghibásodás miatt.
De szerintem mivel ez nem meghibásodás, nem fognak vele foglalkozni.
Ha jól tudom, ingyen az sem fogja fedezni, van egy szabott önrésze.
Mindezekről a saját kezűleg aláírt szerződésedben olvashatsz.
ilyen apróságért én nem küldeném szervízbe
zsebpiszoktól is tud karcolodni a telefon
olyan dolog hogy semmilyen
Elég nagy karc lett a hátulján. A logótol az aljáig. Szerintem a kulcs volt ami megkarcolta a kamerát és a hàtulját
Aztàn ha vàltani akarom majd x idô múlva akkor eladásnàl szàmít. Így gondoltam még garis kicseréltetem.
igen, csak az applecare+ két lehetőséget biztosít ilyenekre, én nem lőném el az egyiket erre, de te tudod.
mert ha később véletlen betörik vagy a kijelző és a hátlap, akkor meg fizetheted az egyiket teljesen önrészből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!