Navon X20-as telefonnak eltört az akkufedele (amit le kell csavarni, honnan tudok ilyen rendelni?

Írj a gyártónak.
Egyúttal mesélhetnél a készülékről, hogy molyen, mert strapatelefont készülök venni, de erről sehol nem ír senki. Külsőleg tetszik, de ha használhatatlan, akkor 5ezer is sok érte.
Köszönöm a linket, felvettem velük a kapcsolatot, remélem tudnak segíteni. Maga a telefon jól bírja, üzemideje is megfelelő nekem. Mivel párás, nedves helyen dolgozom ezért esett erre a telefonra a választásom. Nem csalódtam benne, csak sajnos az alkatrészek beszerzése okoz problémát.
2 kártyás, mind a 2 használatban van, hangzásban is tökéletes. Ára kicsit húzós volt majdnem 17000 ft, de úgy gondoltam, hogy mivel egy strapabíró készülékre van szükségem így adok egy esélyt a telefonnak. Ha megbízhatóságra, és üzemidőre nézzük, akkor nem csalódtam benne.
Párszor már esett le betonra, azokat is sikeresen törés mentesen túlélte.
Remélem tudtam segíteni, és köszönöm Neked is a linket. A végeredményről majd fogok írni.

Köszönöm szépen az információt!
Remélem, sikerrel jársz!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!