Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Navon X20-as telefonnak...

Navon X20-as telefonnak eltört az akkufedele (amit le kell csavarni, honnan tudok ilyen rendelni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem sehonnan, még aliexpressen sem lehet találni...ami meg aliexpressen nincs az kb nem létezik :D
2022. jan. 1. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Írj a gyártónak.

[link]

Egyúttal mesélhetnél a készülékről, hogy molyen, mert strapatelefont készülök venni, de erről sehol nem ír senki. Külsőleg tetszik, de ha használhatatlan, akkor 5ezer is sok érte.

2022. jan. 16. 12:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linket, felvettem velük a kapcsolatot, remélem tudnak segíteni. Maga a telefon jól bírja, üzemideje is megfelelő nekem. Mivel párás, nedves helyen dolgozom ezért esett erre a telefonra a választásom. Nem csalódtam benne, csak sajnos az alkatrészek beszerzése okoz problémát.

2 kártyás, mind a 2 használatban van, hangzásban is tökéletes. Ára kicsit húzós volt majdnem 17000 ft, de úgy gondoltam, hogy mivel egy strapabíró készülékre van szükségem így adok egy esélyt a telefonnak. Ha megbízhatóságra, és üzemidőre nézzük, akkor nem csalódtam benne.

Párszor már esett le betonra, azokat is sikeresen törés mentesen túlélte.

Remélem tudtam segíteni, és köszönöm Neked is a linket. A végeredményről majd fogok írni.

2022. jan. 16. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen az információt!

Remélem, sikerrel jársz!

2022. jan. 16. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Időközben én is tulajdonosa lettem egy x20-as Navon készüléknek. Amire szükségem volt, azt hiánytalanul teljesíti és vessetek meg érte: kifejezetten tetszik. Régi szép idők, amikor a telefonoknak még volt egyénisége...
2022. jan. 20. 22:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez pontosan így van, nem fogsz benne csalódni!
2022. jan. 21. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!