Webáruházból való rendelés után kell, hogy kapjunk jótállási jegyet, vagy a számla a jótállá? (2 telefont rendeltünk, ráadásul az egyik dobozán már a gyári fólia sem volt rajta)
No erre kiváncsi vagyok! Honnan rendeltétek és mit? Újként voltak feltüntetve az oldalon?
Vagy a számla a garipapír, vagy van hozzá külön, gyátója válogatja. A lényeg, hogy a sorozatszám legyen rajta (a számlán), hogy be lehessen azonosítani pontosan a készüléket.
ujgsm től rendeltünk. Számlán nincs készülék sorozatszám... Csak név, típus stb...
Látszólag a teló új... De 2 piros kis matricával volt leragasztva a doboz. A másik viszont le is van fóliázva... Bemutató darab nem lehetett, mert csak webshop... Ráadásul rendeltünk 2 tokot is, ami nem volt a csomagolásban. Elérni eddig nem tudtam őket... (70ezer Ft darabja a telefonoknak)
hát onnan nem kellett volna rendelni...
2. oldalon olvasd a hozzászolásokat: https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Hihetetlen hogy még mindig működnek...
"MAGYAR menüs"
Cseszd meg... már elnézést. Androidhoz nem értek, de szerintem ott is úgy van mint az iPhoneoknál. Az összes nyelv benne van a telefon operációs rendszerében. Induláskor kiválsztod melyiket akarod. Használatod hindi, vagy kínai nyelven is magyarországon a telefonodat.
"európai piacra szánt garanciális, kártyafüggetlen készülék! (minden készülék új az oldalakon elméletileg)"
A kezedben a bizonyíték az elmélet megdöntésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!