Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az e-bayről rendelt Samsung...

Az e-bayről rendelt Samsung Galaxy S9 mennyire "valódi"?

Figyelt kérdés

A következő az;

[link]

A kérdés az, hogy ez megéri-e egyáltalán, illetve, hogy mennyire megbízható ez az egész?

2018. okt. 18. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Nem éri meg 131000 ft ott, de mire hozzád ér a 2,5 % vám, 27 % áfa , plusz kezelési költség nagyon megemeli.

[link]

Tessék.

2018. okt. 18. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm #1!

Tapasztalatok esetleg eBayen rendelt elektronikai cuccokkal kapcsolatban?

2018. okt. 18. 17:30
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:

Telefont még nem rendeltem, de mást igen. Nekem eddig minden működött jól, bár több olyan dolog volt, ami persze leírásnak megfelel, de kézbe véve már azért látszik, hogy nem túl jó minőség és hát a szoftver sem. Anno én bevállaltam az Áfát, de itthon is tudtam volna ennyiért venni ilyen kütyüt, szóval nem érte meg.

A másik meg, hogy úgy vegyél ott valamit, hogy ha rossz, akkor macera a javíttatás meg a visszaküldés.

2018. okt. 18. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Én Angliában élek és rendszeresen az internetről és főleg az Ebay-ről rendelek. Az összes telefonunkat itt vettük, azóta frissítettük is (3 gyermekes nagycsalád). Mindig újat rendelek és ha tudok várni, akkor egyenesen Kínából vagy Hong Kong-ból. Itt nem szórakoznak azzal, hogy rátesznek bármiféle adót vagy ÁFÁ-t, így pontosan annyiba kerül, mint a honlapon, csak kb 3 hetet kell várni rá. Ha helyből rendelem, akkor magasabb lesz az ára, de 2-3 munkanapon belül itt van.

Mivel vadonatújat rendeltem, eddig nem volt baj semmivel. Vettem már használtan más dolgokat, általában azokkal sincs probléma. Persze ami nem új, ott az előző felhasználó igényességét/igénytelenségét is bele kell kalkulálni. A legtöbben el akarják adni az "árut", így fair-nek kell lenniük. A leírást alaposan el kell olvasni, mert az alapján kapod meg a terméket! Ha valami esetleg elkallódik, akkor próbálják kompenzálni, visszafizetni és valahogyan megoldani a dolgokat.

Magyarországi tapasztalataim nincsenek. Vegyük úgy, hogy csak az Ebay-ről írtam. Ugyanez az Amazon is, csak az egy picivel drágább, vagy ugyanannyi. Azért használom az internetes rendelést, mert a boltok a legtöbb esetben drágábbak, hiszen ott van bérleti díj és személyzet. Néha előfordul azonban, hogy a bolti akció is felkerül az Ebay-re és akkor ha ezt látom és kell a termék, inkább bemegyek a boltba.

2018. okt. 18. 21:06
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem volt már gondom ebay-en, de mindig meg tudtunk egyezni, szóval nekem ilyen szempontból nincsenek rossz tapasztalataim, másoka is rendeltek már onnan telefonokat, de vegyesek a tapasztalatok. Eustock-ról szerintem jobb rendelni vagy Turbado-ról és az ügyintézés is jobb, hamarabb nálad van a termék és nincs lutri, hogy eredeti vagy nem, esetleg valamiért volt rajta valami szervízelés és úgy adják el újként.
2018. okt. 18. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!