Hol lehet leadni az nem kellő,rossz oksotelefonaimat?
Van egy samsung galaxy a20-som,lg k4 2017-sem,meg nokia 2.1 (go operánciós rendszerel),és az van hogy mind képernyő sérült,samsung meg földhozt csapdtam mérgembe.
És mivel arra gondolok,hogy van takán 1-2 alkatrész,meg olyan anyag(réz.arany),hogy valahol tuti felvásárolják vagy leveszik az árát az újkészüléknek..
Az ilyesmi hol van?
8
Jah,akkor jó
10
Tudom,csak érted,azért az se lenne rossz ha kapnék is

"Tudom,csak érted,azért az se lenne rossz ha kapnék is"
Veszélyes hulladék. Annak örülj ha fizetned nem kell leadáskor.

Ha nem kell, és rossz, akkor miért baj, ha nem kapsz érte semmit?
Jobb az, ha otthon porosodik a szekrényben?
Egyébként maximum párezer ft-ért rakd fel HARDVERAPRO-ra, DONOR-nak vagy ALKATRÉSZ-nek
12
"Veszélyes hulladék. Annak örülj ha fizetned nem kell leadáskor."
Mármint nekem miért pont nekem kéne?
Több sebből vérezne,mert mkivel pár ócska telefonért nem kell fizetni,max legközelebbi kukában kidobom..
"Ha nem kell, és rossz, akkor miért baj, ha nem kapsz érte semmit?"
Mert talán nincs indok?
"Jobb az, ha otthon porosodik a szekrényben?"
felőlem ott is maradhat 100 évig
"Egyébként maximum párezer ft-ért rakd fel HARDVERAPRO-ra, DONOR-nak vagy ALKATRÉSZ-nek"
Mondjuk jó ötlet,csak nincsen ilyen szerelő készletem amivel kiszerelhetnék az épp részeket :D

"Mondjuk jó ötlet,csak nincsen ilyen szerelő készletem amivel kiszerelhetnék az épp részeket"
Nem is kell, egyben adod, de hozzáírod, hogy "donornak vagy alkatrésznek"
Viszont lehet, hogy aki megveszi, az belenéz, hogy mi van rajta
15
ködönöm szípen

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!