Honnan tudom, hogy telefonkészülékem 2G vagy 3G?
"Honnan tudom, hogy telefonkészülékem 2G vagy 3G?"
Rákeresel:
az első találat:
"Network Technology: GSM"
a harmadik:
"Generáció: 2G"
Illetve a kézikönyve is írja:
"The wireless device described in this guide is approved for use on the EGSM 900 and 1800 MHz networks."
szóval 2G.
"Továbbá hogyan tudom a gyári beállításokra visszaállítani, nem törli a sim kártyán lévő adatokat is a visszaállítás vagy anélkül is lehet?"
A kézikönyv két féle gyári beállításokra való visszaállítást emleget:
"Restore factory settings
To restore the phone back to factory conditions, select Menu > Settings > Restore factory sett. and from the following options:
* Restore settings only — to reset all preference settings
without deleting any personal data
* Restore all — to reset all preference settings and delete all personal data, such as contacts, messages, media files and activation keys"
az előbbi esetben csak a telefon beállításai kerülnek gyári alaphelyzetbe, az utóbbi esetben a névjegyek, üzenetek, médiaállományok is törlésre kerülnek rajta - bár a SIM-kártya törléséről nem ír, de én - "a technika ördöge nem alszik"-elv miatt - csinálnék egy biztonsági mentést a fontos dolgokról.
"Próbaként sim kártyával rámentem a gyári beállításokra és kér bizonsági kódot. Az az ügyfélazonosító jelszó lehet?"
Az a készülék biztonsági kódja, Nokiáknál a gyári kód általában 12345, ha már átállítottad, azt neked kell tudnod.
Ezt a készüléket használod folyamatosan?
Vagy csak találtad a fiókban, esetleg vetted, vagy kaptad valahonnan?
Mert ebben az esetben nem is szükséges pályáznod.
Pályázat benyújtása:
2022.02.14. és 05.08. között kizárólag 3G készülékek cserélhetők, de legfeljebb a keretösszeg kimerüléséig
2022.05.09. és 07.17. között 3G és 2G készülékek egyaránt cserélhetők, de legfeljebb a keretösszeg kimerüléséig
Készülékcsere támogatás a regisztrált kereskedőknél vehető igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!