Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen (viszonylag) olcsó, de...

Milyen (viszonylag) olcsó, de jó telefonkészüléket javasolnátok?

Figyelt kérdés

A xiaomi-t mondják sokan, de annyi féle telefon van, és nem tudom melyiket vegyem meg. Nekem elég egy olcsóbb is, mert nem nagyon szoktam használni, csak tönkre ment a régi telóm, 5 évvel ezelőtt vásároltam azt, azóta pedig annyi minden változott és én egyáltalán nem követtem ezeket, de nem is érdekel, szóval valami alacsonyabb árú androidos mobil érdekelne. (30 ezerért kb)

Köszi a válaszokat.

2021. aug. 31. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ha tényleg csak az ár számít akkor ezt ajánlom, ez a telefon még az éppen hasznàlható kategória, de veszettül lassú, és egy reménytelenül elavult technika, ezt tudd.

2021. aug. 31. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy régebbi használt telefonnal jobban járnál.

30 ezerért lehet venni S7-S6-ot, Mate 10 Pro-t, iPhone 6S vagy SE stb lehet kapni, ezek pedig kenterbe vernek minden újonnan 30 ezerbe (de megkockáztatom hogy az ennél többe kerülőket is) kerülő telefont.

2021. aug. 31. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Redmi 9A -t vettem anyámnak. Alap dolgok: Facebook, waze, youtube teljesen használhatóan mennek rajta.
2021. szept. 1. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!