Samsung galaxy S20+ vs víz mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Ma reggel sikerült a telefont a mosogatóba beleejteni. Kb 10 cm magas víz volt benne. Ahogy belepottyan vettem is ki. Nem voltam kétségbe esve, mert úgy tudom 1.5 méterig vízálló egy ideig. Telefon jelezte is, hogy vizet érzékelt, ezért ne dugjam bele egy ideig a töltőt, mert órákba telhet mire megszárad. De ez már 6 órája volt, és még mindig hisztizik. Ötlet?2021. dec. 19. 13:50
1/2 anonim 

válasza:

Az S20 nak a portja érzékeli a vizet, nekem az a tippem hogy picit korrodálódtak a pinek a csatlakozón, próbéld meg zsepi végével kitörölni, ha úgy véled hogy száraz akkor fogj egy usb C kábelt és párszor dugd be és húzd ki a telefonból(A másik vége ne legyen töltőbe bedugva). Ha még mindig hisztizik akkor indítsad újra a telefont.
2/2 anonim 

válasza:

Rázd meg, és állítsd függőlegesre a telefont, hogy kifelé folyjon a víz a portból. Én a Note 9et pl rendszeresen a csap alatt megmosom, és ez is hisztizik mindig, ez a taktika vált be, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!