Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 2022-ben még érdemes lehet...

2022-ben még érdemes lehet Samsung Galaxy A71-et venni?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömnél láttam ilyen telefont, és nagyon megtetszett. :) Használtan egész jó áron be lehetne szerezni, csak nem tudom, van-e értelme, vagy inkább újabb telefont kellene keresni. Olyan mobilt szeretnék, ami elég megbízható ahhoz, hogy akár dolgozni is tudjak rajta, jó az előlapi és a hátlapi kamerája, valamint az akksija is. Ha az A71 már butaság lenne, akkor milyen telefont ajánlanátok helyette?

Előre is köszönöm szépen, ha valaki segít! :)

2021. dec. 15. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Használtan nem ajánlott telefont venni. A52 legyen akkor már.
2021. dec. 15. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, inkább vegyél a52-őt ahogyan ez előttem szóló is mondja (ha a samsung vonalon szeretnél mozogni)
2021. dec. 16. 10:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Az A52 milyen szempontokból jobb, mint az A71?

Egyébként nem ragaszkodom a Samsung-vonalhoz, csak most éppen az tetszett meg. :)

2021. dec. 16. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:

A71 jó telefon mondjuk nem mindegy hogy a sima vagy az 5G. Sima is oké.

2 éves lesz az 5G is sima már el is múlt.

Mai napig vannak hasonló teljesítménnyel telefonok újonnan.

Kérdés az ára. Még egy verzió frissítést szerintem kap és vagy még 2 évig lesz security update is.

Egy A52s 5G nagyon brutál ajánlat. Kevés ilyen jót találni a piacon.

Ár értékben nem sok versenytársa van. Egészen pontosan egy, de az kicsit olcsóbb és itt ott gyengébb is.

Miben jobb?

Kamerában.

CPU -ban

120Hz -es kijelző ha ez fontos

Még ezen is van Jack de az A53 -ról ez már hiányozni fog :(

Vízálló

+2 év támogatás mert még új.

stereo hangszórók.

wifi 6 ha kell.

[link]

2021. dec. 16. 13:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ, sokat segítettél! Ez a modell is nagyon tetszik! :)

Még egy kérdésem lenne, ha nem bánod:) Átlagos, de aktív használat mellett (netezés, e-mailezés, közösségi oldalak, messenger, fotózás+képszerkesztés), alap esetben kb. hány évig tart ki egy frissen vásárolt A52s 5G-s mobil?

2021. dec. 16. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 A szériás samura 4 év support van. 3 év után már érezni fogod hogy gyengébb az aku. Kérdés mennyire használod.

4-5 évet kibír simán szerintem.

Egy s7 Edge volt a családban, idén lett lecserélve. Még gyári akkuval. Nem volt már acélos az üzemidő...

2021. dec. 17. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!