Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kell egymást oltogatni?...

Miért kell egymást oltogatni? (lent)

Figyelt kérdés

Ha valakinek van IPhone-ja az issza a többit de ha vkinek nincs az az IPhone-okat osztja, ez miért van így??

mindenkinek az van ami tetszik és mindenki villog valamilyen szinten a telójával...

L/15

2010. szept. 6. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na úgy értve hogy azt a HTC Touch HD2 féláron megkapod mint az iPhone! És a tudása ugyan az de lehet még jobb is!
2010. szept. 6. 22:22
 12/15 anonim ***** válasza:

"De amúgy 200k egy telóért azért már az túlzás! Jó persze aki megengedheti magának..."

Őőőő... Milyen 200.000?

[link]

[link]

[link]

Még így is húzós, de ha még tovább esik az ára, esetleg külföldről rendelem, már rögtön nem fizetem rá egy fél autó árát :)

2010. szept. 6. 22:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Van a rokonságban Svéd.Valamelyik üzemben kisfőnök/Ericcson/

Ha jön látogatóba,egy tizenéves 5110-s húzza az oldalát !

2010. szept. 6. 22:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Már máshol is kifejtettem (a márkás ruhákkal való vagizás témájában), hogy egy Porsche ablakából nézve szánalmasan vicces az, ahogy egy Opel tulajdonos lenézi a trabantost.

Az exkluzív telefon az nem az I bocsánat iPhone-nál kezdődik, hanem a Mobiado, Vertu, Tag Heuer Meridiist, esetleg Porsche Design (a Sagem miatt esetleg csak), Gresso, Motorola Aura stb stb típusoknál. Na ezekkel lehet vagizni. Ja kérem, ezek árát egyetlen mai jaszkari iskolás kisvagány sem ugatja meg. I.J.

2010. szept. 7. 12:48
 15/15 A kérdező kommentje:

nem nincs jPhone-om egy régebbi samsungom van

én ezzel a kérdéssel csak azt akartam megtudni h miért jó ez hogy lenézik egymást meg oltogatják...

köszönöm a válaszaitokat

2010. szept. 8. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!