Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kell egymást oltogatni?...

Miért kell egymást oltogatni? (lent)

Figyelt kérdés

Ha valakinek van IPhone-ja az issza a többit de ha vkinek nincs az az IPhone-okat osztja, ez miért van így??

mindenkinek az van ami tetszik és mindenki villog valamilyen szinten a telójával...

L/15

2010. szept. 6. 20:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem iphone-om van és nem osztom a többit. :)

a villogás szvsz úgy felesleges ahogy van, tökmindegy milyen telója van az embernek. én nem azért akartam iphonet hogy villoghassak vele, egyszerűen azért mert ezt találtam a legjobb telefonnak. általában magamnak vásárolok (mindent) nem másoknak. :)

az oltogatós tábornak meg annyi esze van... egyikőjük se jobb a másiknál, mindegyik ugyanolyan szánalmas. :D

2010. szept. 6. 20:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is iphonem van, és még csak soha megjegyzést sem tettem h a többi telefon rossz lenne. Jah és nem is villogok vele, és ugyan annyira tekintem azokat, akinek egy öregebb telefonja van, mint akinek iphoneja.
2010. szept. 6. 20:42
 3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes és normális válaszotokat!!örülök hogy még vannak ilyen emberek akiknem süllyednek le mások szintjére(-:
2010. szept. 6. 20:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez a mindenki villog a telefonjával valamilyen szinten erős túlzás. Rengeteg embert ismerek (én is ilyen vagyok), akik megengedhetnék maguknak a drágább telefonokat, mégis egyszerű, átlagos és olcsó telefont használnak, mert nem csinálnak belőle presztízs kérdést. Nem státuszszimbólumnak kell nekik, hanem arra használják amire való: telefonálásra.

Első kérdésedre válaszolva engem nem nagyon érdekel, hogy ki mire költi el a pénzét. Ha Neked az tetszik és megengedheted magadnak, akkor vedd meg. De ezzel nem leszel se több, se kevesebb másokkal szemben.

2010. szept. 6. 20:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
SE-om van. 1 iphone van 1 ismerősömnek, de nem jellemző a társaságomra, hogy egymás telefonjával foglalkozzunk. Ez egy személyes dolog. Legközelebb azért fognak leszólni, mert nem 4 rétegű budipapírt használsz?
2010. szept. 6. 20:47
 6/15 anonim ***** válasza:
Kérdező neked 15 éves létedre már IPhone van?
2010. szept. 6. 21:33
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem nincs IPhone-om, mert 1. nem használnám ki, 2. szerintem populáris technokrata kütyü, zéró exkluzivitás.

Nekem fontos volt mindig is a viszonylagos exkluzivitás a telefonnál. Azért, mert nem szeretem sűrűn cserélni őket és imádom a minőséget, a komolyat, kifinomultat.

De sosem akkor veszem meg, amikor még drága, hanem amikor már kezd kifutni. 2003-ban vettem egy Nokia 8910i-t aztán 2006 évvégén egy 8800-t. Az van a mai napig is.

Viszont sosem a telefonjuk alapján osztályozom az embereket.

2010. szept. 6. 21:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is valahogy úgy vagyok a dologgal, mint 21:40. Nem szeretek egy tucatvackot tartani magamnál. Ezért volt Siemens SX1-em is, ami azért sosem volt egy gyakori darab. Ez sajnos beadta a kulcsot négy év szolgálat után, így sebtiben 5320-ra cseréltem. Így utólag nem volt a legjobb választás, de azért nem rossz, és szintén nem divattelefon, mint az 5310. Ha lemegy az ára, a következő kiszemelt egy HTC Touch HD2 volna. Az almás telefon a nyomába sem ér :)
2010. szept. 6. 21:48
 9/15 anonim ***** válasza:
HTC Touch HD2 valóban jó az almánál! De amúgy 200k egy telóért azért már az túlzás! Jó persze aki megengedheti magának...
2010. szept. 6. 21:52
 10/15 anonim ***** válasza:

Engem nem izgat kinek milyen telefonja van. Ha azt akar, hát vegyen iPhone-t. Mondjuk én azt sem mondtam soha, hogy a HTC HD2 sokkal jobb az iPhonenál. Mindenkinek a saját telója a legjobb :P

Amúgy nem IPhone [neírjamárígymindenki], hanem iPhone!!

[na, ezt viszony rengetegszer elismételtem már]

2010. szept. 6. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!