Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nézegettem most egy telefont...

Nézegettem most egy telefont és a 4G kiírás jelenti a B20 támogatást?

Figyelt kérdés
Mert tudom ha pl külföldről hoznak telót nem minden telefonban van B20 de ha kiírja mobilnettel a 4G-t akkor azt jelenti van B20?

2021. dec. 18. 23:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én már meg keveredtem ezzel a B20 témával most kipróbáltam a mostani telómat egyszer vodafone hálózaton másodiknak telekom hálózaton a mobilnettel egyszer B3 mat használt azt az indiai telefon is támogatja én kisvárosban lakom nem tudom mennyire elterjedt ez a hálózat a másik meg B20-on ment.

Egyébként melyik a jobb a B20 vagy a B3?

[link]

[link]

2021. dec. 19. 18:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocs, valóban leírtad a linket, nem vettem észre. Mea culpa.

Nem jobb egyik band se a másiknál , cella tervezésnél fontos.

Az alacsonyabb frekvenciákkal nagyobb cellákat lehet létrehozni és egy időben vidéken voltak inkább.

Én most falun vagyok, itt van B1 és B3as cella ( Network Cell Info Lite app kiírtja ). B20 meg pont nincs itt, pedig tényleg egy kis falu.

Tudom, hogy szőrszálhasogatás részemről de muszáj leírnom: nincs olyan, hogy B20, B1 stb hálózat. A bázisállomás rádiós eszköze határozza meg a cell a frekvenciáját és típusát, mindegyik típusú LTE cella ugyanazt a hálózatot használja.

Visszatérve a kérdéshez. Az indiai változat valóban nem támogatja a B20at. Én nem venném meg.

2021. dec. 19. 18:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Értem így már azért valamennyire :) Na igen csak ez az egy a B20 ami nincs benne meg a kamera megapixele de minden más megegyezik az itt forgalmazott modellekkel a kamera nem érdekelne de a B20 hiánya az így nem biznisz.Gondolom ez is ilyen "feket2 importos webshop ahol ezeket árulják,mondjuk biztos lesz valaki akinek nem lesz fontos a B20 mert leginkább wifit használ.Mondjuk én vegyesen hol wifi hol mobilnet.
2021. dec. 19. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!